Nepotul lui Ilie Balaci, cinci săptămâni în comă. Lorena Balaci, rugăciune către Dumnezeu: “Doamne, nu mi-l lua”

George Drafta 29.03.2023, 19:47
Nepotul lui Ilie Balaci, cinci săptămâni în comă. Lorena Balaci, rugăciune către Dumnezeu: “Doamne, nu mi-l lua”

Lorena Balaci a trecut printr-o mare cumpănă a vieţii anul trecut.

Fiul ei cel mare, Hristu, a fost la un pas de a-şi pierde viaţa după ce a stat mai bine de o lună în comă. La 23 de ani, viaţa fratelui mult mai cunoscutului Atanas, fotbalist la Steaua, a atârnat de un fir de aţă. Lorena Balaci a răsuflat uşurată după ce totul s-a încheiat cu bine şi îi mulţumeşte lui Dumnezeu că i-a fost alături într-un moment extrem de dificil.

Hristu Trică este actor şi a jucat în serialul Profu`
Hristu Trică este actor şi a jucat în serialul Profu`

„Am trecut-o, așa, ca pe un capitol din ăsta de experiență de viață. Experiență care nu că m-a adus aproape de Dumnezeu. Dacă mai trebuia Dumnezeu să-mi arate niște lucruri, mi le-a arătat. Cinci săptămâni de comă. Aproape mort. Și o revenire miraculoasă. Deci, o revenire fix de minunea lui Dumnezeu.

Eu, de-a lungul timpului, chiar dacă nu par, eu sunt foarte apropiată de Dumnezeu. Eu țin post. Nu sunt un om care să rupă ușile bisericilor, dar sunt un om care nu mă culc, indiferent de cât de târziu, până nu am rugăciunile mele și discuția mea cu Dumnezeu. Ce se întâmplă cu Hristu, în ziua de astăzi, este o minune de la Dumnezeu”, a povestit Lorena Balaci, în podcastul Ameritat cu Nasrin, realizat de Nasrin Ameri.

Cum s-a ajuns aici

Problema medicală care i-a pus viaţa în pericol lui Hristu a fost generată la scurt timp după infectarea cu Covid-19.

Iubita tânărului a sunat-o pe Lorena Balaci atunci când lucrurile au început să se complice.

„Hristu o să facă un film. A început de la Covid. O boală post virală. Pentru prima dată, a fost diagnosticat în februarie 2022 cu Covid. Eu n-am avut. Eu sunt vaccinată. Pe data de 5 mai, s-au declanșat niște abcese cerebrale. Într-o zi n-a mai putut să se trezească. A doua zi, după ce a intrat în comă, m-am dus, l-am văzut.

Am ieșit de la Floreasca din spital și m-am uitat spre cer și atât am avut puterea să spun: ‘Doamne, nu mi-l lua!’. Din momentul ăla, cu toată ființa mea, cu toate celulele corpului meu, nici măcar o secundă nu mi-a trecut prin cap că aș putea să-l pierd. I-am zis lui Dumnezeu: ‘Lasă-mi-l, oricum ar fi. Îmi asum scaun cu rotile, tot, doar lasă-mi-l!’”, a rememorat femeia clipele de coşmar.

Urmăriți Playsport.ro și pe