Nevasta îl înșela pe Toni Iuruc, iar omul de afaceri a aflat prea târziu. Adevărul nu a mai putut fi ascuns de către frumoasa lui soție

Andrei Alexandra 25.09.2022, 06:55
Nevasta îl înșela pe Toni Iuruc, iar omul de afaceri a aflat prea târziu. Adevărul nu a mai putut fi ascuns de către frumoasa lui soție

Cea mai grea perioadă din viața milionarului a fost când nevasta îl înșela pe Toni Iuruc, iar omul de afaceri a aflat prea târziu. Atât de târziu încât a avut un șoc. Și probabil că situația ar fi durat mult și bine, dacă adevărul nu putea fi ascuns din motive… fizice. Despărțirea de Simona Halep, nu a fost decât un lung șir de eșecuri sentimentale pentru bărbat.

Cine este nevasta care îl înșela pe Toni Iuruc

Opinia publică a aflat amănunte picante din viața acestuia. Alăturarea de cea mai bună jucătoare de tenis a României din toate timpurile l-a expus pe Iuruc. Jurnaliștii i-au cotrobăit prin sertarele trecutului și au scos la iveală multe detalii. Majoritatea despre viața privată. Și așa s-a aflat că Toni Iuruc se află la al treilea mariaj eșuat.

Unul dintre punctele comune ale celor trei căsnicii în care omul de afaceri a fost parte este durata scurtă. De fiecare consoartă, Toni Iuruc s-a despărțit rapid, iar acum, la 43 de ani, este din nou singur. Dacă în cazul divorțului de Simona Halep cauzele nu sunt cunoscute, românii au aflat de ce s-au produs precedentele două despărțiri. Și aici există un tipar. Se pare că ambele femei l-au înșelat pe milionar.

Partea proastă pentru Toni Iuruc e că într-una dintre situații a aflat prea târziu. Mai exact, la cea de-a doua căsătorie, bărbatul a descoperit că soția lui însărcinată trăia o poveste de dragoste cu o altă persoană. Mai mult, copilul care urma să vină pe lume în câteva luni era rodul iubirii dintre a două soție și amant.

Fostul soț al Simonei Halep, implicat într-o poveste amoroasă ciudată

Toni Iuruc ar fi avut o relație amoroasă cu prietena unei știriste de la Digi.

Ulterior, amica și Toni Iuruc s-au despărțit, dar știrista de la Digi a format rapid un cuplu cu fostul iubit al amicei sale, într-o poveste ce ar putea deveni ideea din spatele scenariului unui film de cinema. Așa că cel care i-a fost soț Simonei Halep are un trecut destul de agitat din punct de vedere sentimental.

Cel mai probabil, aventurile amoroase lui Iuruc vor continua în viitorul apropiat. Proaspăt divorțat, cu o situație financiară mulțumitoare, omul de afaceri pare o țintă serioasă pentru fetele frumoase din high-life-ul constănțean și bucureștean. Rămâne de văzut cât de norocos va fi Toni Iuruc în următoarea relație, mai ales că a fost nevoit să treacă prin multe eșecuri pe acest plan.