Neymar face nuntă după ce iubita sa a rămas însărcinată. Cine i-a furat inima starului de la PSG

Iosif Pintilie 25.03.2023, 23:13

Neymar, superstarul brazilian din atacul lui PSG, e îndrăgostit. Fotbalistul are o relație cu Bruna Biancardi și se pare că lucrurile merg foarte bine între cei doi.

Neymar, tată pentru a doua oară

Bruna Biancardi este femeia ce i-a luat mințile lui Neymar. Urmărită de peste 2.9 milioane de oameni pe Instagram, ea ar fi împreună cu brazilianul de doi ani.

Presa anunță că iubita sa este însărcinată. Este pentru a doua oară când Neymar este în această postură, având și un băiat de 11 ani.

„Două surse îmi confirmă faptul că Bruna Biancardi este gravidă. Ei deja fac pregătirile pentru nuntă. În prezent, ea locuiește în Paris, Franța. Reprezentanții ei au negat, însă rămânem atenți. Dacă burta ei va crește…. atunci o să aflăm”, a spus jurnalista Fabiola Reiper în cadrul emisiunii „Hora de Venenosa”, de la Record TV.

Iubita lui Neymar

Buffon îl cheamă pe Neymar la Juventus

Gianluigi Buffon, portarul istoric al lui Juventus, crede că Neymar s-ar potrivi la echipă din Torino. Acesta este de părere că s-ar putea lega o conexiune bună între el și Allegri.

„Antrenorul (n.r.: Allegri) nu e cineva care preferă catenaccio, el le dă libertate jucătorilor, le spune lucrurile de bază, dar apoi depinde de ei. Unui jucător ca Neymar i-ar plăcea un antrenor ca el.

Stilul defensiv a fost mereu caracteristica noastră, ne-a fost greu când a trebuit să oferim ceva mai mult, dar când am jucat meciuri mari, performanțele au fost mereu excelente”, a spus Gianluigi Bufon

Tags:
Urmăriți Playsport.ro și pe