Nici măcar miliardarii din fotbal nu-și permit așa ceva. I-a plătit 1 miliard de dolari fostei soții după ce aceasta l-a părăsit pentru o femeie

Catinca Giosanu 30.03.2023, 12:25
Nici măcar miliardarii din fotbal nu-și permit așa ceva. I-a plătit 1 miliard de dolari fostei soții după ce aceasta l-a părăsit pentru o femeie

Unul dintre cei mai bogați oameni din lume a acceptat să-i plătească o sumă exorbitantă fostei soții în urma divorțului. Omul de afaceri deține o avere fabuloasă, însă chiar și așa l-a afectat pierderea suferită. Cel mai tare îl doare că fosta sa parteneră l-a părăsit pentru o femeie.

Cum a reuşit unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume să piardă 1 miliard de dolari

Israel Englander, un investitor din Statele Unite cu o avere colosală, a povestit cum a pierdut o sumă impresionantă în urma unui mariaj eșuat. Omul de afaceri în vârstă de 75 de ani nu se mai înțelegea cu Caryl și a acceptat să-i plătească mai mult de 1 miliard de dolari după ce l-a părăsit pentru o femeie.

Căsnicia lui Israel Englander a durat 40 de ani. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să pună capăt poveștii lor de dragoste. Atât rudele, cât și prietenii lor trăiau cu impresia că nimic nu poate să-i despartă și că, într-adevăr, există dragoste ca în povești.

L-a părăsit pentru o femeie

Cei doi foști soți au lăsat pe toată lumea cu gura căscată după ce au luat decizia de a merge pe drumuri separate. Șocul a fost cu atât mai mare cu cât Caryl a renunțat la căsnicia de 40 de ani cu investitorul american pentru o femeie.

Fosta parteneră de viață a lui Israel Englander este cu șase ani mai mică decât omul de afaceri a cărui avere este uriașă. Ea are 69 de ani și a intentat un proces civil, în urma căruia s-a ales cu o mulțime de bani.

Fosta soție a lui Israel Englander deține prestigioasa galerie Dominique Levy de pe Madison Avenue, care vinde lucrări ale unor artiști precum Gerhard Richter, Frank Stella, Cindy Sherman și Jackson Pollock.

Urmăriți Playsport.ro și pe