Nicolae Dică s-a speriat de Meme Stoica. Comportamentul ciudat al managerului după FCSB – Viking

Giosanu Catinca 19.08.2022, 09:24
Nicolae Dică s-a speriat de Meme Stoica. Comportamentul ciudat al managerului după FCSB – Viking

Mihai Stoica, managerul general al clubului FCSB, a avut o reacție neașteptată după ce gruparea bucureșteană a fost învinsă de Viking, scor 1-2, în prima manșă din play-off-ul Conference League. Nicolae Dică s-a speriat de comportamentul său.

Mihai Stoica, reacție furibundă după FCSB – Viking 1-2

Mihai Stoica a fost un car de nervi în timpul meciului dintre FCSB și Viking. Oficialul a răbufnit abia în momentul în care a văzut că Darius Olaru a încasat al doilea cartonaș galben.

MM Stoica a început să lovească toate obiectele care se găseau în jurul său după ce a aflat că Darius Olaru nu va putea evolua la returul cu Viking de joia viitoare. Mai întâi a aruncat pe jos hârtiile pe care le avea în mână, după care s-a năpustit spre tunel, distrugând tot ce se afla în jurul său.

Nicolae Dică s-a speriat

Nicolae Dică s-a speriat teribil când a văzut reacția lui MM Stoica. Antrenorul FCSB-ului a tresărit când managerul general al clubului FCSB a început să dea cu piciorul în obiectele care se aflau în zona băncii de rezerve.

Presa centrală notează că oficialul nu s-a mai îndreptat către galerie după eșecul cu Viking. El s-ar fi grăbit să ajungă la vestiare și ar fi luat-o înainte ca jucătorii lui Nicolae Dică să părăsească terenul de fotbal, conform gsp.ro.

”Mă așteptam să nu spună treaba asta”

FCSB a revenit cu picioarele pe pământ după partida din play-off-ul Conference League.

La conferința de presă pe care a susținut-o după meciul cu Viking, antrenorul FCSB-ului a declarat că formația bucureșteană trebuia să marcheze mai multe goluri. Tehnicianul are încredere că elevii săi se vor impune la meciul retur și se vor califica.

Consider că acest joc nu trebuia să-l pierdem. Cam atât au făcut cei din Norvegia, pentru că în rest s-au apărat. Am prins și un portar în formă bună. Am făcut două greșeli mari, sunt ghinionist eu.

Ei au prima șansă, dar am încredere în băieții mei. Va trebui să dăm mult mai mult, să fim mai concreți în ultimii 25 m. Mă așteptam să nu spună treaba asta. Am discutat cu jucătorii în vestiar. Suntem încrezători că putem câștiga meciul retur și ne putem califica.”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă de după meciul cu Viking.