Nicole Cherry s-a iubit cu un fotbalist celebru? Viitoarea mămică ar fi putut trăi „visul american”

Moldoveanu Camelia / 13.06.2021, 16:46
Nicole Cherry s-a iubit cu un fotbalist celebru? Viitoarea mămică ar fi putut trăi „visul american”

Nicole Cherry este foarte discretă în ceea ce privește viața ei persoană. Drept dovadă că a reușit să ascundă foarte mult timp că este însărcinată. Cu cine s-a zvonit că s-a iubit îndrăgita cântăreață înainte de a avea o relație cu Florin Popa, tatăl copilului ei.

Nicole Cherry s-a iubit cu un internațional român?

Îndrăgita cântăreața a anunțat în urmă cu câteva zile că urmează să devină mamă la 22 de ani. Nicole Cherry l-a cunoscut pe Florin Popa, iubitul ei, când avea doar 16 ani. Cu toate că a făcut pe inabordabila câțiva ani buni, tânărul în vârstă de 30 de ani a reușit să o cucerească și să-i demonstreze că este bărbatul potrivit pentru a întemeia o familie.

Puțină lume își mai amintește zvonurile potrivit cărora, în urmă cu mai mulți ani, Nicole Cherry s-ar iubi cu un cunoscut fotbalist. La acea vreme aveau amândoi aproape 19 ani și niciunul dintre ei nu-și închipui ce succes o să aibă în carieră. Este vorba despre Alex Mățan, fostul fotbalist de la Viitorul care joacă acum la Columbus Crew.

Nicole Cherry și Alex Mățan au avut o relație?
Nicole Cherry și Alex Mățan au avut o relație?

Alex Mățan și Nicole Cherry nu și-au recunoscut relația

Potrivit cancan.ro, tânărul internațional român a fost întrebat dacă Nicole Cherry este iubita lui, însă a evitat orice răspuns. Alex Mățan n-a zis nici da nici nu, probabil pentru a nu fi oamenii mult mai curioși de relația pe care o are cu tânăra cântăreață. Cert este că există o fotografie cu cei doi în care sunt foarte fericiți unul în compania celuilalt.

Mățan este văzut drept un fotbalist cu mare potențial. Americanii speră ca acesta să devină noul lider al atacului celor de la Columbus. Totodată, șefii clubului visează să scoată bani mulți, în cazul unui viitor transfer. Dacă Mățan și Nicol Cherry ar fi avut o relație serioasă, probabil că tânără ar fi trăit „visul american” alături de tânărul fotbalist.

Columbus are planuri mari cu Mățan

Gruparea din MLS are așteptări mari de la fostul fotbalist al Viitorului. Mățan a fost urmărit înainte de scouterii celor de la Columbus, iar aceștia sunt de părere că românul este un fotbalist perfect pentru sistemul de joc al celor de la Columbus. Acesta poate ocupa aproape toate pozițiile din spatele atacantului și tehnica și viziunea lui pot face diferența în viitor.

Mățan a marcat 5 goluri pentru Viitorul, iar americanii sunt convinși că jucătorul va trece la nivelul următor, în MLS. Mijlocașul a arătat o parte din potențialul lui și la Europeanul de tineret, unde evoluțiile lui au fost remarcate. De aceea, Mățan va fi folosit cu grijă, pentru a deveni cât mai repede titular.

În plus, fotbalistul este așteptat să aducă și un profit important pentru echipă. Totul depinde de cum se va adapta Mățan la noua sa echipă și cât de repede va deveni titular incontestabil