Nimeni nu se aștepta să facă asta. O fostă concurentă Survivor a decis să fie amanta unui arab însurat: „Știi cum e… Nu e problemă”

Catinca Giosanu 27.05.2023, 19:46

Fosta concurentă de la „Survivor 2021”, Simona Hapciuc, a revenit în atenția publicului cu o serie de dezvăluiri neașteptate. Prezentatoarea galelor RXF MMA traversează o perioadă bună din punct de vedere profesional şi personal, dar ceva îi umbreşte bucuria.

Simona Hapciuc, dezvăluiri de proporții

Simona Hapciuc a primit de curând o ofertă de job în Emiratele Arabe Unite. Antrenoarea româncă de kickboxing ia în calcul să accepte oferta și să se mute acolo. Ea are un motiv întemeiat să facă acest pas. Iubitul ei locuiește acolo. Problema este că bărbatul se află într-o relație cu o altă femeie.

Este o perioadă bună profesional. S-a întâmplat să primesc multe proiecte din toate direcțiile și să mă fac remarcată. Prezint Gala RXF, tombolele. Am primit o ofertă de job în Dubai. O să am ocazia să mă mut acolo. Voi lucra pentru fostul meu iubit la firma lui”, a povestit Simona Hapciuc într-un interviu acordat pentru Fanatik.

”Eu îmi doresc să plec din România”

Fosta vedetă a celor de la Antena Stars a recunoscut că încă mai are sentimente pentru fostul iubit arab, care s-a căsătorit după ce a rupt legătura cu ea.

Iubire există între noi, eu îl iubesc. Pot spune că el a fost iubirea vieții mele și cel mai important bărbat din viața mea. Și Dimi (n.r. fiul ei ) îl iubește, îl idolatrizează. Dar știi ce este, iubirea noastră a ținut un an și jumătate. Iubirea aceea mare în care faci orice pentru el, fugi și la capătul lumii. El este însurat, dar știi cum este la arabi. Să aibă a doua nevastă, a treia, nu este o problemă”, a continuat Simona Hapciuc.

Fosta concurentă de la Survivor România a mai spus că s-ar muta oricând în Dubai, dacă nu s-ar descurca cu banii în țară. Mai mult, se pare că vedeta este dispusă să își schimbe și religia pentru fostul partener.

El are o firmă acolo, deține o firmă de construcții. El construiește clădiri de birouri. Mi-a spus să vin la el, să plec din România. Luasem în calcul să mă mut. Apoi a venit proiectul de la RXF despre care am crezut că este un proiect de câteva luni.

Se pare că proiectul s-a întins pe un an. Eu îmi doresc să plec din România în condițiile în care să îl cresc pe Dimi (n.r. fiul ei ) într-un alt mediu decât aici. Eu și fostul meu suntem buni prieteni. Și el are copii. Are trei fete și vorbim mult și pe partea de parenting.”, a adăugat blondina.

”Eu nu cred în asta”

Antrenoarea celebră de kickboxing din România a subliniat că nu este atașată de nicio reglie, ceea ce face să îi fie foarte ușor să treacă la cultul musulman.

El m-a întrebat dacă vreau să mă mut acolo, dacă vreau să-mi schimb religia. Eu nu sunt atașată de nicio religie. Nu aș simți că aș face un sacrificiu. În trecut nu exista monogamie. Monogamia a apărut acum 600 de ani de când biserica a impus asta. Eu nu cred în monogamie. În viață nu aparții nimănui. Singur te naști, singur mori.”, a încheiat ea.

Urmăriți Playsport.ro și pe