Noi informații șocante din anchetă. Înainte să moară, DJ Lalla s-a întâlnit pe plajă cu un bărbat misterios: Dispare grăbit înainte ca ea să se înece în mare

Alex Cazacu 04.10.2023, 14:00

Nu cu mult timp în urmă au apărut noi informații cu privire la ultimele clipe din viața Laurei Roșca. Camerele de supraveghere au surprins-o pe DJ Lalla cu cineva pe plajă, chiar cu o oră înainte ca trupul său neînsuflețit să fie găsit. Filmările respective contrazic declarațiile bărbatului la care stătea tânăra.

Înainte de a fi găsită moartă, DJ Lalla s-a întâlnit pe plajă cu un bărbat misterios

Jurnaliștii de la Observator au intrat în posesia unor filmări cu ultimele clipe din viața artistei. După cum se poate observa în imagini, la ora 08:31, DJ Lalla iese din blocul în care era găzduită de un bărbat. Laura purta un tricou, iar peste acesta avea o geacă de culoare albă. De asemenea, artista era îmbrăcată cu o pereche de colanți și încălțată cu adidași.

Cei de la Observator scriu că Lalla avea căști în urechi și părea să vorbească la telefon, în timp ce zâmbea. Ulterior, tânăra s-a îndreptat către o alee, iar câteva minute mai târziu a ieșit din complex. După ce a traversat parcarea mai multor cluburi, Laura Roșca grăbește pasul și pare că destinația îi este clară.

”La ora 08 și 41 de minute, Laura a încercat să ajungă spre plajă pe această alee, dar era blocată de un gard. Vizibil dezorientată, a căutat o altă cale așa că a ocolit cluburile de aici și a mers pe nisip 150 de metri mai în față”, spune jurnalista Andreea Filip.

Noi informații șocante din anchetă. Înainte să moară, DJ Lalla s-a întâlnit pe plajă cu un bărbat misterios
Noi informații șocante din anchetă. Înainte să moară, DJ Lalla s-a întâlnit pe plajă cu un bărbat misterios

În imagini, DJ Lalla apare în compania unei persoane

Cu oră înainte să fie găsită moartă, Laura a apărut pe plajă în compania unei alte persoane. Mai precis, camera de supraveghere a surprins cum în depărtare, DJ Lalla apare însoțită de o persoană. Asta se întâmpla la ora 08:54, camera fiind setată cu o oră în urmă.

Lalla și persoana respectivă au stat alături și păreau că discută. Ulterior, unul dintre ei s-a îndreptat către valuri, iar  celălalt a ieșit fugind din raza camerei de supraveghere. Nu a trecut mult timp, iar dispozitivul a surprins alte două persoane care se plimbau pe plaja din Mamaia Nord. Acestea din urmă ar putea fi martori importanți în anchetă.

Ei bine, afară erau în jur de 20 de grade Celsius, așa că apa mării nu putea avea mai mult de 22 de grade. Cu toate acestea, Laura și-a lăsat telefonul, căștile și îmbrăcămintea pe plajă, apoi a intrat în apă, potrivit sursei citate.

Urmăriți Playsport.ro și pe