Noi probleme pentru Pescobar: Restaurantul lui din Herăstrău va fi dărâmat! Cine a luat decizia incredibilă

Alex Cazacu 13.02.2024, 09:13
Noi probleme pentru Pescobar: Restaurantul lui din Herăstrău va fi dărâmat! Cine a luat decizia incredibilă

Se pare că patronul de la Taverna Racilor nu mai scapă de ghinioane. La finele săptămânii trecute, edilul din Sectorul 1 al Capitalei a întocmit o listă cu mai multe terase de pe malului Lacului Herăstrău care au fost construite ilegal. Ei bine, printre aceste locații se numără și restaurantul lui Pescobar.

Pescobar nu scapă de probleme. Omul de afaceri, obligat să dărâme localul din Herăstrău

La finele săptămânii precedente, Clotilde Armand a făcut o listă cu terasele construite ilegal pe malul Lacului Herăstrău. Prin urmare, primarul Sectorului 1 al Capitalei i-a înștiințat pe proprietarii acestora că au la dispoziție 72 de ore pentru a demola construcțiile ridicate ilegal. După cum vă spuneam, Taverna Racilor este și ea menționată în lista cu pricina.

Se pare că autoritățile locale s-au pus serios pe treabă și doresc să îndrepte situația. Armand a anunțat că, în cazul în care patronii nu își vor dărâma clădirile în termenul menționat, acestea vor fi demolate pe cale administrativă, scrie protv.ro.

Patronul de la Taverna Racilor: ”Stați liniștiți, că este arhiplin”

Ei bine, Pescobar se arată foarte liniștit și susține că nu duce lipsă de clienți. În stilul său caracteristic, omul de afaceri s-a afișat în mediul online foarte relaxat. Recentele probleme pe care patronul de la Taverna Racilor le întâmpină par a fi nesemnificative, mai ales că, după cum spune chiar Paul Nicolau, localurile sale sunt pline de clienți.

”Voiam doar să vă anunț, haterii mei, cât de liniștit sunt eu, așa să fiți și voi, să nu îmi mai purtați de grijă, că mi-ați purtat de grijă cât a fost închis la Cluj, dar, acum, să stați liniștiți, că este arhiplin!

După trei zile de la deschidere, este arhiplin (…) La Taverna Racilor, în Herăstrău, arhiplin, la Timișoara, arhiplin și la Cluj arhiplin, și, la Craiova, e deja coadă și noi nici nu am deschis. Atât s-a putut, ce vă fac eu vouă, haterii mei?!”, a spus Pescobar, în mediul online”, a spus Pescobar, pe internet.

Spre finalul anului precedent, Paul Nicolau a avut mai multe probleme cu restaurantele sale. După cum probabil știți deja, în luna decembrie, Taverna Racilor de pe malul Lacului Snagov a fost cuprinsă de flăcări. Potrivit informațiilor apărute atunci în presă, restaurantul nu avea autorizație de securitate la incendiu.

Urmăriți Playsport.ro și pe