Noua șefă de la clubul lui Nicușor Dan s-a iubit pasional cu Adi Vasile, antrenorul echipei. Ce relații există între cei doi acum

Moldoveanu Camelia / 24.06.2022, 18:32

Noua șefă de la CSM București s-a iubit cu Adi Vasile, antrenorul actual al echipei de handbal feminin și selecționer al primei reprezentative. Cristina Vărzaru, managerul vicecampioanei și tehnicianul au trăit o poveste de dragoste mediatizată consistent la vremea respectivă.

Adi Vasile, antrenor, fosta iubită, manager!

Cu toate că s-au iubit în trecut și au rămas în relații foarte bune, rămâne de văzut dacă prietenie dintre Adi Vasile și Cristina Vărzaru o să se mențină și după ce fosta mare handbalistă a fost numită team manager al echipei feminine de handbal de la CSM București.

Da, Cristina Vărzaru și Adi Vasile au format un cuplu și chiar au avut în plan, la un moment dat, să formeze și o familie. Totul s-a întâmplat după ce fosta jucătoare de handbal s-a despărțit de Petre Brănișteanu, fost mare baschetbalist. Între Cristina și Petre este o diferență de 21 de ani, iar acest aspect ar fi dus după un timp la despărțire.

Cu Adi Vasile lucrurile au stat altfel. De această dată diferența este de doar trei ani, însă Cristina Vărzaru este cea mai în vârstă. Cei doi au rămas în relații bune și după despărțire, așa cum se poate observa într-un material publicat de spynews în luna mai a acestui an. Mai exact, cei doi antrenori au fost surprinși luând prânzul împreună și gustând unul din mâncarea celuilalt. Au discutat, au râs și s-au bucurat unul de prezența celuilalt.

De menționat ar mai fi faptul că Adi Vasile și fosta extremă a echipei naționale a României ar fi avut o relația chiar în perioada în care lucrau la CSM București. Sportiva era pe final de carieră la câștigătoarea Ligii Campionilor, în timp Vasile era antrenor secund al echipei.

Cristina Vărzaru, noul antrenor al CSM București. Sursă foto: Facebook
Cristina Vărzaru, noul manager al CSM București. Sursă foto: Facebook

Cu cine se iubește acum sexy antrenorul

Paparazzii Playsport.ro i-au surprins, la începutul acestui an, pe sexy antrenorul și iubita lui, la ieșirea dintr-un restaurant de fițe din Cartierul Primăverii. Extrem de zâmbitori, cei doi îndrăgostiți erau însoțiți de un cuplu de prieteni. De altfel, misterioasa brunetă a zăbovit pe stradă și i-a fotografiat pe cei doi, în amuzamentul tuturor. Odată ședința foto încheiată, Adrian Vasile și partenera sa au urcat în mașină și au plecat spre casă.

Ulterior s-a aflat faptul că numele frumoasei partenere a lui Adi Vasile este Delia Tudose. Cea din urmă s-a iubit înainte, timp de 12 ani, cu celebrul DJ Valentin Bărbulescu. Antrenorul și frumoasa brunetă au fost plecați chiar și într-o vacanță, în Mikonos, acolo unde au petrecut clipe de vis.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia TUDOSE (@deliatudose)

Adrian Vasile nu este considerat întâmplător cel mai sexy antrenor de handbal din România. Fostul handbalist al Stelei este recunoscut pentru succesul pe care îl are în rândul domnișoarelor. De altfel, el ar fi avut relații cu mai multe jucătoare de handbal.