Noul club milionar din Liga 1 trece la fapte: 8 jucători, OUT din lot într-o singură zi

Ioan Valentin Oprea 08.06.2023, 18:38
Noul club milionar din Liga 1 trece la fapte: 8 jucători, OUT din lot într-o singură zi

Toni Petrea face curăţenie la U Cluj. Chiar dacă nu a fost încă instalat oficial la timona „şepcilor roşii”, fostul antrenor al Chindiei Târgovişte taie şi spânzură la gruparea de la poalele Feleacului. Şapte jucători au fost puşi pe liber într-o singură zi.

Aflaţi la final de contract cu U, Romario Pires, Florin Ilie, Denis Ispas, Adrian Bălan, Lorand Fulop, Ivan Goranov şi Aurelian Păun nu au mai primit din partea şefilor echipei alb-negre o prelungire a angajamentului. Lor li se alătură şi Florian Haită, care se va întoarce în curtea celor de la Farul Constanţa.

Trei transferuri au fost deja perfectate

Gruparea „studenţească” are planuri mari pentru viitorul sezon din Superligă. Clujenii vor să tragă pentru accesul în playoff, iar nume multe sunt aşteptate să sosească pe „Cluj Arena”, în această perioadă de mercato.

Conducerea lui U a reuşit deja să-l convingă pe Alex Chipciu să-şi prelungească înţelegerea cu clujenii. În plus, trupa de la poalele Feleacului a înregimentat încă trei fotbalişti. Bogdan Mitrea, de la CSU Craiova, şi Daniel Popa şi Doru Popadiuc, de la Chindia sunt primele transferuri ale alb-negrilor din această pauză de vară. Toţi trei au venit gratis la Cluj. Daniel Popa şi Doru Popadiuc sunt bine cunoscuţi de Toni Petrea, ambii lucrând sub bagheta sa la Chindia Târgovişte.

Alţi doi oameni cu care Petrea a mai colaborat în trecut şi pe care şi-i doreşte cu insistenţă la U sunt tinerii Ianis Stoica şi Ovidiu Perianu. Ianis Stoica a evoluat, în sezonul recent încheiat, pentru „studenţi” sub formă de împrumut şi ar urma să se întoarcă acum la FCSB. Petrea militează însă pentru o prelungire a împrumutului. Tot sub formă de împrumut ar urma să vină şi Perianu. Discuţiile cu FCSB se află în plină desfăşurare şi nimic oficial nu a fost încă anunţat.    

Urmăriți Playsport.ro și pe