„Nu m-ați sărăcit”! Gestul făcut de Ion Țiriac pe internet a devenit viral: Cum a reacționat Codin Maticiuc

Alex Cazacu 03.06.2023, 09:51
„Nu m-ați sărăcit”! Gestul făcut de Ion Țiriac pe internet a devenit viral: Cum a reacționat Codin Maticiuc

Nu cu mult timp în urmă, Codin Maticiuc a postat un video pe social media. În imaginile respective, Maticiuc apare alături de Ion Țiriac. Cu această ocazie, fostul tenismen a făcut un anunț important. Omul de afaceri susține că va sprijini financiar și în acest an programul „Spitale publice din bani privați”. Filmulețul cu pricina a devenit viral la scurt timp după postare.

Gestul făcut de Ion Țiriac pe internet a devenit viral. Ce vrea să facă miliardarul român

În 2022, Ion Țiriac a promis că va dubla toate SMS-urile primite pentru campania „Spitale publice din bani privați”. Așadar, în iunie 2023, fostul mare tenismen român a donat pentru acest program încă de două ori suma strânsă pentru renovarea secțiilor de pediatrie din România.

Campania de anul trecut s-a numit „Sărăcește-l pe Țiriac”, iar pentru promovare s-a folosit o imagine cu omul de afaceri ajuns cerșetor. Ei bine, magnatul își dorește să procedeze la fel și în acest an. Mai exact, Ion Țiriac va dubla atât donațiile pentru SMS-urile de 2 euro, cât și cele pentru mesajele de 4 euro, trimise din Marea Britanie.

Ion Țiriac: „Nu m-ați sărăcit!”

Unul dintre cei mai mari tenismeni ai României a ținut și un discurs cu această ocazie. Înainte de toate, Țiriac a ținut să îi felicite pe cei care au donat anul trecut bani pentru renovarea spitalelor. Cu privire la denumirea campaniei din 2023 („Sărăcește-l pe Țiriac), omul de afaceri a mărturisit că nu a sărăcit. În plus, el a precizat faptul că, chiar și în situația în care va ajunge sărac, se va întoarce la muncă.

„Am văzut că vă pasă și vă felicit pentru cei 2 euro donați anul trecut. Dar de sărăcit, pe departe! Nu m-ați sărăcit! Pentru această rațiune, vă dau ocazia și anul acesta. Haide, mână de la mână! 2 euro voi, eu îi dublez cum am promis anul trecut și m-am achitat de promisiune ca întotdeauna.

Dar dați-vă un pic silința! Vorbiți în familie, vorbiți cu prieteni, vorbiți împrejur. De ce? Bani privați, ai noștri, care se duc la spitalele statului. De fapt, nu sunt ale statului, sunt tot ale noastre, ale oamenilor, pentru că noi avem nevoie de ele. Mișcați-vă, hai, la treabă!”, a spus Ion Țiriac, în cadrul postării de pe Facebook.

După cum spuneam și în rândurile anterioare, discursul miliardarului a devenit rapid viral, adunând peste 1,3 milioane de vizualizări. De asemenea, postarea a primit și multe comentarii din partea internauților.

Urmăriți Playsport.ro și pe