“Nu mai e mult timp de așteptat!” Vasile Dîncu, anunț uriaș pentru fanii CSA Steaua. Când va putea promova echipa în Superliga

Bogdan Solomon 21.11.2023, 12:33
“Nu mai e mult timp de așteptat!” Vasile Dîncu, anunț uriaș pentru fanii CSA Steaua. Când va putea promova echipa în Superliga

Vasile Dîncu reaprinde speranțele fanilor CSA Steaua. Potrivit spuselor sale, mult așteptatul moment al obținerii dreptului de promovare în Liga 1 nu e departe.

Vasile Dîncu o vede pe CSA Steaua în Liga 1: „Nu mai e mult timp de așteptat”

Cum „militarii” se zbat de trei sezoane în eșalonul secund, fără a avea dreptul de a lupta pentru promovare, mulți dintre fani încetaseră să mai spere că problema legată de modificarea formei de organizare – astfel încât să capete statut de club privat – își va găsi vreodată rezolvarea. Vasile Dîncu a făcut, însă, un anunț care poate schimba totul.

Un suporter a profitat de postarea prin care fostul ministru al Apărării Naționale a salutat calificarea României la Euro 2024 pentru a readuce în discuție subiectul și a-i reproșa că favoriții nu pot ajunge pe prima scenă a fotbalului mondial. I s-a transmis că acest lucru se va întâmpla cât de curând.

„Steaua are loc în Superliga, va veni și vremea când militarii își vor recâștiga demnitatea și vor revendica asta. Nu mai e mult de așteptat”, a scris Dîncu pe o rețea de socializare, în secțiunea destinată comentariilor.

Mesajul postat după calificarea României la Euro 2024

În postarea de la care a pornit totul, acesta a ținut să-i felicite pe tricolori pentru calificarea la Euro 2024, primul turneu final la care vor fi prezenți după opt ani de absență. Mesajul a făcut referire și la cei care i-au contestat de-a lungul campaniei.

„România intră în Schengenul fotbalistic! Există cârcotași care nici acum nu ştiu să se bucure, alții zâmbesc strâmb și strepezit. Interesele de gașcă și blocarea în proiecte de mici balcanisme nu pot însă umbri o mare victorie a perseverenței, bunului simț și strategiei.

Viziunea pe care a adus-o Răzvan Burleanu și echipa sa a mers înainte aducând o nouă generație de fotbaliști în zona performanței. Echipa FRF a rezistat unui tsunami de insolență şi înjurături nedrepte, nu doar critici, uneori meritate.

Spiritul ‘Cooperativei’ are încă fani, dar această nouă generație de fotbaliști poate șterge urmele-i ignobile. Dispariția eroilor de mucava din această tranziție prea lungă spre un alt fotbal începe să fie semnată de acești copii care încep să simtă că a venit timpul să readucă România în lumea bună a fotbalului și care a trebuit să lupte inclusiv cu lipsa noastră de încredere.

Mă bucur pentru ei și pentru Tata Puiu, pentru Gică Hagi-tatăl, dar și pentru Hagi dascălul, care a creat o parte din noua generație, pentru Răzvan și pentru echipa sa și pentru toți cei care am crezut în viziunea cu care a venit noua generație. Să fie într-un ceas bun! Azi, putem să ne bucurăm și să spunem, din toată inima, HAI ROMÂNIA!”, a scris Vasile Dîncu.

Urmăriți Playsport.ro și pe