”Nu pare român. E extrem de inteligent”. Fotbalistul de la Dinamo care l-a impresionat pe Burcă. Exclusiv

Alex Matei 09.06.2023, 08:23
”Nu pare român. E extrem de inteligent”. Fotbalistul de la Dinamo care l-a impresionat pe Burcă. Exclusiv

Ovidiu Burcă (43 de ani), antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre planurile pe care le are pentru sezonul viitor, dar și despre jucătorii care l-au impresionat până acum din lotul ”Câinilor”.

Dinamo nu are parte de o vacanță lungă în această vară din cauza faptului că alb-roșii au disputat ”barajul” pentru promovare, care a mai ”întârziat” finalul sezonului trecut, plus că Superliga va începe la data de 14 iulie.

Burcă, mândru de jucătorii săi: ”Au asimilat totul ca pe un stil de viață”

Astfel, Burcă a sunat adunarea pentru săptămâna viitoare, motiv pentru care nu-și face prea multe griji legate de forma fizică a jucătorilor.

”Nu vor pierde la acumulări fizice, acum e momentul să îi regenerăm din toate punctele de vedere.

Sunt ferm convins că mulți dintre ei vor face singuri pregătiri, vor merge la sală la jogging, le-au asimilat deja ca fiind un mod de viaţă şi nu ca un antrenament pe care eşti forţat să îl faci.

Sunt extrem de mândru de ceea ce au reușit aceşti băieţi, Nu aş vrea să trec cu vederea faptul că jucătorii au înțeles să facă sacrifcii în timpul meciurilor, sunt mândru de cum au evoluat toţi jucătorii pe care i-am avut”, a spus Burcă, într-o intervenție în direct găzduită de emisiunea  Dinamo 7/9, de la Playsport.

VIDEO cu intervenția lui Ovidiu Burcă la Playsport, de la minutul 01:07:00

Burcă, impresionat de Giafer: ”Extrem de inteligent, curajos, dezinvolt, doritor să învețe”

Antrenorul grupării din Șoseaua ”Ștefan cel Mare” a mai spus și cine este fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult. Este vorba despre Deniz Giafer (22 de ani), cel care a și primit banderola de căpitan al echipei.

”La Deniz Giafer nu mai putem vorbi despre tinereţe. El este un tip matur, chiar dacă are 22 de ani. Faptul că l-am numit căpitan nu a fost întâmplător, Are o atitudine profesionistă, e foarte modest, implicat în ceea ce îneamnă pregătire.

Nu pare român, m-a frapat la el că se pregăteşte în plus, dornic să înveţe. Am avut foarte puţine discuţii individuale cu el, dar am descoperit un tip extrem de inteligent, de doritor să reuşească. Odată ce a început să joace, a fost curajos şi dezinvolt”, a mai spus Burcă.

Deși a evitat să laude un jucător anume, Burcă l-a scos totuși în evidență și pe Răzvan Patriche (37 de ani), căpitanul de drept al lui Dinamo. Veteranul lui Dinamo nu a evoluat însă în dubla cu FC Argeș din cauza unei accidentări.

”În dubla manşă de baraj, Deniz a făcut două meciuri solide, a dus la îndeplinire rolul pe care i l-am dat. Vreau să îi mulţumesc lui, dar și lui Răzvan (n.r. – Răzvan Patriche), care au fost lideri, prin exemplul lor”, a mai spus Burcă, la Playsport.

Urmăriți Playsport.ro și pe