Nuți i-a luat o gramadă de bani lui Prodan pentru Bebeto. Salariul uriaș primit de celebra bonă a familiei Reghecampf Prodan

Andrei Alexandra 27.11.2022, 09:30
Nuți i-a luat o gramadă de bani lui Prodan pentru Bebeto. Salariul uriaș primit de celebra bonă a familiei Reghecampf Prodan

Celebra bonă a cuplului Prodan Reghecampf a câștigat o avere cât timp se ocupa de copii familiei. Iar acum, după ce a fost pronunțat divorțul, se pare că Nuți a revenit iar în anturajul impresarei. Misiunea ei este să se ocupe de Bebeto, fiul Anei și a lui Laurențiu.

Celebra bonă Nuți s-a întors să aibă grijă de Bebeto. A câștigat o avere de pe urma impresarei

Femeia care avea grijă de copii cuplului a devenit celebră în timpul filmărilor pentru reality show-ul care avea în centru familia Prodan Reghecampf. Nuți avea grijă de Bebeto și a urmat-o pe Anamaria inclusiv în Dubai. Acolo avea un salariu foarte bun, aproximativ 2500 de euro și nici nu plătea chirie sau mâncare. În plus, iubitul ei lucra tot pentru cuplu și lua 1500 de euro. Cei doi se pare că ar fi strâns o avere impresionantă, conform apropiaților agentei de jucători. Cel puțin 100.000 de euro ar fi strâns Nuți, iar acum s-a întors alătruri de Bebeto, după divorțul dintre Ana și Laurențiu Reghecampf.

A luat-o Ana din nou în casă. O ajută cu treburile, cu Bebeto. Dacă ea e pleacă cu treabă, trebuie să stea cineva cu Bebeto. Înainte era mama lui Laurențiu acolo, dar a fost nevoită să plece din casă, după tot scandalul dintre ei. Acum, Ana e singură acolo și are nevoie de ajutor”, au declarat surse din anturajul Anamariei Prodan pentru Click!

Laurențiu Reghecampf, prima reacție după divorțul de Anamaria Prodan. Le-a transmis un mesaj special copiilor

Judecătoria Buftea a oferit, sâmbătă, 19 noiembrie, verdictul pentru divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, iar la scurt timp după ce instanța a anunțat decizia, antrenorul lui Neftchi Baku a oferit și o primă reacție.

Reghecampf se declară încântat de faptul că procesul a ajuns la final și speră că în acest punct se va încheia și scandalul dintre el și fosta soție. De asemenea, tehnicianul a ținut să își asigure în mod public toți copiii de faptul că acest divorț nu va influența cu nimic relația dintre ei.

Consider că decizia instanței este bine-venită, în contextul în care, în ultimele luni, s-a creat atâta tapaj în spațiul public cu privire la acest divorț.

Nu a fost opțiunea mea ca procesul să aibă o asemenea durată, dar, până la urmă, s-a încheiat și această epopee. În principiu, niciun divorț nu este de dorit, dar, atunci când nu mai există cale de comunicare, este singura soluție.

De altfel, sper ca și doamna Anamaria Prodan să înțeleagă că, prin această hotărâre, s-a pus capăt oricărei divergențe. Instanța s-a pronunțat asupra tuturor aspectelor, cu maximă chibzuință, așa încât nu cred că mai există niciun alt aspect interpretabil.

Îi voi acorda lui Bebeto iubirea mea și întregul meu sprijin, ca până acum, iar acest divorț nu schimbă cu nimic dragostea de părinte pe care i-am purtat-o și i-o voi purta permanent.

Am încredere în faptul că el e conștient câ va rămâne același Bebe pentru mine și că nu voi înceta vreodată să-l iubesc, necondiționat. Bebeto este și va fi parte din sufletul meu, din familia mea, alături de Luca, Liam și Corina, a declarat Laurențiu Reghecampf, potrivit Cancan.

Urmăriți Playsport.ro și pe