O fostă iubită a lui Ion Țiriac și-a găsit marea dragoste la o fermă din SUA. „Sunt Albă ca Zăpada și cei 7 pitici” GALERIE FOTO

Alex Matei 24.03.2023, 11:32

S-a iubit cu Ion Țiriac , dar acum trăiește o altă de poveste de dragoste, tocmai…în SUA. Anamaria Ferenț a povestit în trecut amănunte picante despre miliardarul român.

Românca s-a mutat alături de iubitul său la o fermă în Oregon. Are grijă și de cei 7 copii ai americanului. Anamaria Ferentz a spus că trece printr-un moment plăcut al vieții sale.

 

Păi știi cum e, dacă îți dorești copii și ești toată ziua pe drumuri și nu-i faci, până la urmă nimerești pe cineva care să aibă destui. Sunt Albă ca Zăpada și cei 7 pitici! (râde) Sunt cinci băieți și două fete. O să venim și în România, dar când sunt copiii un pic mai mari, să înțeleagă și ei ceva, poate îi învăț românește până atunci”, a declarat vedeta,conform spynews.

Ce spune despre relația cu Țiriac

În trecut, Anamaria Ferent s-ar fi iubit și cu Ion Țiriac. Femeia a avut numai cuvinte de laudă despre miliardarul român.

 

Ion Ţiriac poate fi bărbatul ideal. Cred că ar putea fi bărbatul ideal pentru foarte multe femei, pentru că este un bărbat educat, manierat. Are experienţă, înţelepciune, are tot ceea ce-i trebuie. Plus comportamentul faţă de o femeie este unul foarte frumos.

L-am cunoscut la Balc, acolo am fost invitată să cânt, ca şi celelalte personaje, în cadrul unui eveniment unde era foarte multă lume. A fost încântat de prestaţia mea artistică şi de cum m-am comportat cu oaspeţii. Pentru că a fost un comportament frumos, decent. Un om de talia lui Ion Ţiriac apreciază. Astfel s-a legat o pritenie cum există între o femeie şi o femeie, un bărbat şi o femeie, etc,  a spus Anamaria Ferentz.

Urmăriți Playsport.ro și pe