O nouă lovitură pentru Pescobar. Rămâne și fără bolidul de 300.000 de euro, după ce i-au fost închise restaurantele: Ce se întâmplă cu mașina lui de lux

Catinca Giosanu 26.09.2023, 15:47
O nouă lovitură pentru Pescobar. Rămâne și fără bolidul de 300.000 de euro, după ce i-au fost închise restaurantele: Ce se întâmplă cu mașina lui de lux

Pescobar a luat o decizie radicală după ce, după ce i-au fost închise restaurantele. Cunoscutul om de afaceri va rămâne și fără bolidul de 300.000 de euro, după ce i-au fost închise restaurantele.

Pescobar, o nouă lovitură dură

După ce i-au fost închise restaurantele, Pescobar a încasat o mare lovitură. Milionarul a anunțat deja că este momentul să facă o schimbare în viața sa. Controversatul om de afaceri are de gând să renunțe la bolidul de lux pe care l-a achiziţionat cu nici un an în urmă. Mai precis, este vorba despre un Lamborghini Urus. Între timp, s-a aflat și motivul pentru care faimosul afacerist s-a hotărât să își vândă spectaculosul Lamborghini Urus.

Bijuteria pe patru roți a lui Pescobar are 650 de cai putere. Bolidul de lux a fost achiziţionat de Pescobar cu aproximativ zece luni în urmă. Mașina a fost cumpărată la vremea aceea cu 300.000 de euro, iar acum aşteaptă să îşi găsească un nou proprietar.

Motivul pentru care Pescobar îşi vinde bolidul de lux

Omul de afaceri a explicat într-un clip pe care l-a postat pe una dintre cele mai utilizate rețele de socializare că își vinde mașina pentru că nu avea ce face cu atâtea (maşini – n.red.).

Anunț de vânzare Urus. Pescobar, unic proprietar, Urus 14.000 km, atât s-a putut. Avionul de pe lume. Cu tot cu laptop, cu tot cu secrete, ia uite tapițerie… cu tot cu icoane de la muntele Athos. Vindem, tati, că n-avem ce să facem cu atâtea, dă urât după aia.”, se arată în anunţul de vânzare postat de Pescobar pe rețeaua de socializare TikTok.

@tavernaracilortimisoara Vând Urus ❤️😘 #pescobar ♬ original sound – tavernaracilortimisoara

Milionarul vrea să angajeze foști inspectori ANPC la restaurantele lui, după ce a fost amendat

După ce a fost amendat și ”închis”, patronul de la Taverna Racilor a mai spus că este interesat să angajeze trei foști inspectori ANPC sau ANSVSA, inspectori care să cunoască normele europene, deoarece el, nici bucătarii lui, nici ceilalți angajați nu cunosc normele europene aflate în vigoare.

Dragilor, fac de aici de la Cluj, unde îmi vin cele mai bune idei, un anunț de angajare. Angajez trei foști inspectori ANPC sau ANSVSA, inspectori care să cunoască normele europene, deoarece noi, nici eu, nici bucătarii mei, sau managerii noștri nu le cunoaștem. Ei le cunosc și vreau să asigure siguranța și protecția clienților noștri în timpul și după desfășurarea activității.”, a subliniat omul de afaceri.

Dragilor vă aștept cu CV-uri la angajări@tavernaracilor.ro. Am trei poziții: prima, o poziție cu disponibilitate națională, să meargă la locațiile Timișoara, Cluj și în curând și Iași și alți doi să fie la locațiile din Ilfov și București. Doamne ajută și mersi frumos!”, a mai spus milionarul.

Urmăriți Playsport.ro și pe