O nouă lovitură pentru Simona Halep. Banii pentru ea ajung la Gică Hagi: Ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise

Andrei Alexandra 07.06.2023, 15:08

Simona Halep a primit o lovitură dură înaintea audierii în procesul de dopaj. Dubla campioană de Grand Slam de la Roland Garros și Wimbledon a rămas fără un contract important și riscă să piardă o sumă exorbitantă.

Simona Halep, încă lovitură dură

Suspendată provizoriu pentru un test antidoping pozitiv, Simona Halep rămâne în continuare departe de terenul de tenis. În plus, ea a pierdut un super-contract.

Cei de la Prosport au aflat parteneriatul dintre Simona Halep (31 de ani) și Banca Transilvania nu a mai fost prelungit. Sportiva de la malul mării ar fi încetat să mai colaboteze cu banca din România încă din noiembrie 2022.

Contractul dintre cele două părți nu ar mai fi fost prelungit, din cauza suspendării provizorii pentru dopaj, dictată în toamna anului trecut de reprezentanții Agenției Internaționale pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

Ce sumă de bani va pierde fiica lui Stere Halep

Fosta soție a lui Toni Iuruc a încetat să mai colaboteze cu Banca Transilvania imediat după ce a fost suspendată provizoriu. Se vehiculează că jucătoarea de tenis era răsplătită cu 200.000 de euro pe an. Înțelegerea nu poate fi reluată până la clarificarea situației sportivei, care este acuzată de două încălcări ale programului anti-doping.

În ceea ce privește banii pe care i-a pierdut Simona Halep, aceștia ar fi ajuns la Gică Hagi. ”Regele” fotbalului românesc a semnat cu instituția financiară și astfel și-a umplut conturile. Mișcarea a avut loc după ce constănțeanca a încetat să mai filmeze reclame pentru din țara noastră.

Banii au ajuns la Gheorghe Hagi

După dispariția reclamelor cu Simona Halep, instituția financiară a lansat o campanie publicitară cu Gică Hagi, noul ambasador al brandului: „Binele se face cu muncă!”.

Antrenorul-finanțator de la Farul Constanța se afla în relații comerciale cu banca cu care a colaborat Halep încă din vara lui 2022. Mai exact, din luna iulie, atunci când gruparea de la malul mării a anunțat înțelegerea de sponsorizare.

Fiica lui Stere Halep a fost sponsorizată de instituția financiară vreme de patru ani. Concret, din noiembrie 2018 până în noiembrie 2022. În tot acest timp, ea s-a aflat în centrul mai multor campanii cunoscute.

Urmăriți Playsport.ro și pe