O să înnebunească afaceristul Cristi Borcea când va auzi asta despre soțul Alinei Vidican. Ce s-a aflat că a făcut milionarul

Giosanu Catinca / 04.12.2021, 08:40
O să înnebunească afaceristul Cristi Borcea când va auzi asta despre soțul Alinei Vidican. Ce s-a aflat că a făcut milionarul

Alina Vidican a uitat de mult de Cristi Borcea. Fostul fotomodel și-a găsit liniștea în brațele milionarului Claude Senhoreti. Cei doi s-au căsătorit recent și sunt foarte fericiți împreună, cel puțin asta reiese din fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare. Există însă anumite suspiciuni în ceea ce îl privește pe soțul blondinei. Acesta a mai fost căsătorit și se pare că nu a fost prea blând cu fosta parteneră.

Un raport al unei instanțe din Florida din anul 2015 arată că celebrul Claude Senhoreti a agresat-o fizic pe mama copiilor lui, Beatrice. Cu siguranță asta nu va fi pe placul lui Cristi Borcea!

Cât de fericită este Alina Vidican alături de soțul ei

Claude Senhoreti și Alina Vidican s-au căsătorit pe 26 august și au organizat o petrecere luxoasă în cel mai mic detaliu. Puțini, însă, sunt cei care știu că soțul blondinei a mai fost căsătorit o dată.

Afaceristul în vârstă de 46 de ani a fost căsătorit cu Beatriz, o originară din Brazilia. Cei doi au împreună doi băieți, în vârstă de 20, respectiv 22 de ani. În urmă cu mulți ani, ei au decis să părăsească orașul Sao Paolo și să-și încerce norocul în Statele Unite.

Ulterior, cei doi au decis însă să meargă pe drumuri separate. Potrivit unui raport al unei instanțe din Florida, milionarul ar fi fost agresiv cu fosta sa soție. Beatriz nu a rămas singură. Ea și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat, cu care este și astăzi. Femeia era o mare fană a tenisului, sport pe care l-a și practicat la nivel de amatori. Beatriz Senhoreti a reușit să ajungă și în fazele finale ale unor turnee de seniori, scrie presa mondenă.

Zeci de mii de dolari a costat doar meniul de la nunta făcută în SUA

Alina Vidican a fost vreme de ani buni amanta lui Cristi Borcea. Și chiar dacă s-a căsătorit cu Claude Senhoreti, se pare că ea a făcut acest pas abia după ce fostul șef de la Dinamo și-a dat acordul.

Fosta soție a lui Cristi Borcea a făcut furori în ziua nunții cu milionarul brazilian. Alina Vidican a purtat două rochii de mireasă. La ceremonia religioasă a optat pentru o ținută decoltată și mulată pe corp, fără bretele, care i-a pus silueta în valoare. Părul a fost prins într-un coc lejer, iar la gât a purtat niște perle prețioase.

Restaurantul The Addison, unde s-au căsătorit cei doi îndrăgostiți, e unul dintre cele mai cunoscute din zona Floridei, fiind locul unde-și unesc destinele cei mai bogați oameni. Prețul pentru 50 de meniuri a ajuns la 12.279 de dolari, adică 246 de dolari per invitat..

Alina Vidican a vrut să aibă pe masă mâncăruri din diferite zone ale lumii precum Italia, SUA, Brazilia, dar și România.

Domnul și doamna Senhoreti. Una dintre cele mai frumoase zile din viața mea. Te iubesc din toată inima, sufletul meu pereche, iubita mea, cea mai bună prietenă a mea. Îți jur că nu te voi dezamăgi niciodată, să te încurajez, să te respect, să te protejez și să te iubesc până la sfârșitul vieții mele. TE IUBESC”, a scris milionarul, pe Instagram, la scurt timp după eveniment.