O tânără asiatică a apărut în familia lui Laurențiu Reghecampf: „Da, sunt împreună. Eu le doresc tot binele din lume”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 04.08.2021, 15:29
O tânără asiatică a apărut în familia lui Laurențiu Reghecampf: „Da, sunt împreună. Eu le doresc tot binele din lume”

Este o perioadă extrem de încărcată din punct de vedere emoțional în familia lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul Universității Craiova este foarte aproape să divorțeze de Anamaria Prodan, fapt dezvăluit de o sursă apropiată celor doi în exclusivitate pentru PlaySport. 

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, într-o relație cu o fostă gimnastă

Se pare însă că fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, Luca, nu este foarte afectat de toate discuțiile din ultima perioadă din spațiul public. Tânărul apărut recent în public cu noua sa iubită, o fostă gimnastă cu peste 50 de medalii în palmares, anunță Fanatik. Asiana Peng este născută în România din mamă româncă și tată chinez și are 21 de ani. Ea a concurat pentru România la numeroase competiții internaționale în probele de bârnă și sol, unde a câștigat mai multe medalii, inclusiv de aur.

Relația dintre Asiana Peng și Luca Reghecampf durează deja de câteva luni, chiar dacă fata se află în România, iar fiul lui Laurențiu Reghecampf este stabilit în Germania. Însăși mama fetei, Silvana Peng, a confirmat că cei relație fiicei sale cu Luca Reghecampf.

Da, Asiana este împreună cu Luca și este foarte, foarte fericită cu el. Eu le doresc tot binele din lume și niciodată nu o să mă amestec în viața sentimentală a fetei mele”, a spus mama Asianei Peng sursei citate.

Iubita fiului lui Reghecampf, dată afară din lotul de gimnastică al României

În 2015, Asiana Peng a fost în centrul unui scandal la lotul de gimnastică al României. Ea a fost dată afară, iar mama sa a reacționat prin intermediul unei scrisori deschise adresate Ministerului Tineretului și Sportului. Femeia s-a plâns de condițiile în care sportivele se pregăteau la baza de la Izvorani.

Fiica mea, după gheaţă, a fost pusă să alerge cu saci în picioare. Li s-au sustras telefoanele temporar. Antrenorii au cotrobăit prin bagajele personale ale gimnastelor şi au sustras lucruri personale (fiicei mele, ceai şi lămâi). Înfometare, umilinţe prin vocabular neadecvat, lipsa vacanţelor, jigniri, diferenţieri făcute între gimnaste pe toate planurile. Și multe alte forme inumane de presiuni. Asta se întâmplă acolo. Într-o Românie coruptă, rasismul şi discriminarea domnesc în gimnastica feminină. Aştept destructurarea sistemului mafiot!”, a transmis la acel moment Silvana Peng.

Femeia a mers chiar până la a-i denunța la DNA pe oficialii de la acel moment ai Federației Române de Gimnastică și chiar pe antrenorii Octavian Bellu și Mariana Bitang pentru abuz în servicu. De asemenea, femeia a sesizat Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării pentru rele tratamente și rasism. În replică, Federația Română de Gimnastică a dat-o pe femeie în judecată pentru calomnie și i-a cerut despăgubiri în valoare de 100.000 de euro. Mamei Asianei Peng i s-a dat însă dreptate de către instanță, potrivit okmagazine.ro.