Oana Zăvoranu i-a „spart casa” unui celebru fotbalist! „Am fost patru luni împreună. El era însurat”

Simion Andrei / 08.03.2021, 13:11
Oana Zăvoranu i-a „spart casa” unui celebru fotbalist! „Am fost patru luni împreună. El era însurat”

Oana Zăvoranu, o prezență constantă pe ecranele TV din România, a recunoscut într-un interviu cum a contribuit la distrugerea căsniciei unui celebru fotbalist. Ea a vorbit deschis despre relația pe care au avut-o, în timp ce acesta era încă însurat. Povestea lor de dragoste a durat patru luni de zile.

Oana Zăvoranu i-a „spart casa” unui celebru fotbalist

Oana Zăvoranu se făcea remarcată la începutul anilor 2000 prin apariția într-o celebră telenovelă românească. Ulterior, ea a cochetat și cu muzica o scurtă perioadă, iar în ultimii ani a fost o prezență constantă în emisiunile mondene.
Nici pe plan sentimental nu a dus-o rău. De-a lungul anilor, Oana Zăvoranu a trăit povești de dragoste cu Mircea Badea, Gabriel Coveșanu sau Pepe. Însă, pe lista extinsă a iubiților pe care i-a avut Oana Zăvoranu se găsește și un celebru fotbalist român.
Este vorba despre Claudiu Niculescu, retras din activitate în 2012. În prezent, el este antrenor la Concordia Chiajna, în Liga II.
Oana Zăvoranu a vorbit fără ascunzișuri despre relația pe care a avut-o cu fotbalistul. Totul se întâmpla în anul 2004, în timp ce Claudiu Niculescu era înca însurat cu Lidia, prima sa soție.
Oana Zăvoranu a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului fotbalist, pe care l-a caracterizat ca fiind un om „deosebit” și un caracter „impecabil”.

Despre Claudiu pot să vorbesc în cei mai frumoşi termeni. Un om deosebit, cu caracter impecabil, care s-a purtat manierat şi elegant cu mine şi îmi aducea flori. Nu am avut timp să-i cunosc părinţii, dar la momentul acela, tatăl său a făcut o declaraţie laudativă despre mine. Am fost împreună aproape patru luni, în perioada când el intenţiona să divorţeze de prima lui soţie, Lidia Niculescu”, declara Oana Zăvoranu pentru Click, în 2014.

Oana Zăvoranu și Claudiu Niculescu au avut o relație de patru luni
Oana Zăvoranu și Claudiu Niculescu au avut o relație de patru luni

Povestea de dragoste s-a terminat după doar patru luni

Oana a continuat dezvăluirile și a spus că Pepe a „stricat” relația dintre ea și Claudiu Niculescu. Cunoscutul cântăreț, care ulterior s-a și căsătorit cu Oana Zăvoranu, a reușit să i-o „sufle” lui Claudiu Niculescu.

Nu a durat mult aceasta relație pentru că, din păcate, s-a băgat Pepe. Nu s-a bucurat nimeni după treaba asta, cui i-ar provoca fericire despărțirea?
Însă Claudiu e bărbat, așa că nu a plâns pe preș”, a mai spus Oana Zăvoranu, conform sursei citate.

Oana Zăvoranu și Pepe au fost căsătoriți din 2006 până în 2011.

Oana Zăvoranu s-a despărțit de Claudiu Niculescu pentru cântărețul Pepe
Oana Zăvoranu s-a despărțit de Claudiu Niculescu pentru cântărețul Pepe

Claudiu Niculescu, triplu campion cu Dinamo în Liga I

„Clau-gol” a evoluat pentru Dinamo în perioada 2001 – 2002, 2003 – 2008 și 2009 – 2010. Alături de formația alb-roșie, Claudiu Niculescu a reușit să câștige trei titluri de campion, trei Cupe ale României și o Supercupă.
El a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai istoriei recente pe care o au „câinii”.
Din 2012, el și-a început cariera de antrenor și le-a pregătit pe rând pe Bihor Oradea, Sportul Snagov, Râmnicu Vâlcea, CS Mioveni, Voluntari, Dinamo, Al Ta’ee și Concordia Chiajna.

Din postura de antrenor, Claudiu Niculescu a cucerit Cupa și Supercupa României cu Voluntari. În luna ianuarie a acestui an, el a fost prezentat pe banca Concordiei Chiajna.

Claudiu Niculescu e triplu campion în România cu Dinamo
Claudiu Niculescu e triplu campion în România cu Dinamo