Orgie, prostituție și trafic de droguri. Capete de acuzare grave într-un dosar în care a fost implicat arbitrul de la Inter-FC Barcelona

Olteanu Ștefan 07.10.2022, 13:27
Orgie, prostituție și trafic de droguri. Capete de acuzare grave într-un dosar în care a fost implicat arbitrul de la Inter-FC Barcelona

Slavko Vincic, arbitrul care a oficiat de la centrul terenului partida Inter – FC Barcelona, din grupele UEFA Champions League, este în mijlocul unui scandal uriaș. Catalanii îl acuză de viciere de rezultat și sunt gata să facă o plângere oficială la UEFA.

Arbitrul de la Inter – FC Barcelona, luat la țintă de catalani. „Sunt nervos! Nici măcar nu a vrut să îmi dea explicații”

Arbitrul sloven Slavko Vincic a distrus partida Inter – FC Barcelona din grupele Champions League, iar catalanii sunt gata să depună o plângere oficială pe numele său.

FC Barcelona a avut un gol anulat pe „Giuseppe Meazza” și un penalty neacordat, decizii ale arbitrului care l-au scos din minți pe Xavi. La finalul confruntării, antrenorul catalanilor nu s-a mai putut abține și a răbufnit:

„Sunt nervos din cauza situației prin care am fost nevoiți să trecem. Este o nedreptate! Am spus deja că arbitrii ar trebui să vină cu o explicație, pentru că eu nu mai înțeleg nimic. Nu a vrut să îmi dea explicații la finalul jocului”, a tunat Xavi, în legătura cu prestația lui Slavko Vincic.

Inter s-a impus cu 1-0 în fața Barcelonei, mulțumită unei reușite ce i-a aparținut lui Hakan Calhanoglu. Catalanii au în acest moment doar trei puncte în Grupa C, iar dacă nu vor reuși să o învingă pe Inter în următorul meci, pe Camp Nou, aventura lor în UEFA Champions League este aproape terminată.

Slavko Vincic, „centralul” care l-a scos din minți pe Xavi, implicat într-un scandal uriaș în urmă cu doi ani

Arbitrul sloven pare să își fi creat notorietatea de care beneficiază în fotbalul mondial mai degrabă în urma unor scandaluri. În luna mai a anului 2020, Slavko Vincic a fost arestat în Bosnia Herzegovina, fiind suspect într-un dosar de prostituție, trafic de droguri și port ilegal de arme.

Mai precis, el a fost prins și reținut în timpul unei orgii la care au luat parte 9 femei și 26 de bărbați. În urma percheziției efectuate de autorități, la fața locului au fost găsite 14 pachete de cocaină, 10 pistoale, 3 veste de protecție, peste 10.000 de euro în diverse valute, plus telefoane și laptopuri.

În ciuda celor menționate, Slavko Vincic a susținut cu tărie de fiecare dată că este nevinovat. Și, în cele din urmă, a scăpat nepedepsit, deoarece acuzațiile de pe numele său au fost retrase.

„Am avut o întâlnire de afaceri, după care a venit o invitație la o petrecere, căreia i-am dat curs. Asta s-a dovedit a fi o mare greșeală, pe care o regret. Nu am avut nimic de-a face cu ceilalți oameni arestați. Nici nu-i cunoșteam”, spunea Vincic, în 2020, pentru presa din țara sa natală.