Părăsit de iubită, Ianis Hagi și-a regăsit cu greu liniștea sufletească. Marele secret al fiului lui Gică Hagi a stat ascuns ani întregi

Giosanu Catinca / 02.07.2022, 09:04
Părăsit de iubită, Ianis Hagi și-a regăsit cu greu liniștea sufletească. Marele secret al fiului lui Gică Hagi a stat ascuns ani întregi

Internaționalul român Ianis Hagi, jucătorul lui Glasgow Rangers, a trăit o poveste de dragoste alături de Cristina, nepoata fostului mare portar al echipei naţionale Silviu Lung. Deși s-au iubit enorm, neînțelegerile apărute ulterior i-au făcut să pună punct relației. Fotbalistul a suferit enorm, dovadă că a durat destul de mult până când s-a afişat cu altă fată.

„Prințul” Ianis Hagi, părăsit de iubită

Fiul lui Gheorghe Hagi și-a ținut viața personală departe de ochii curioșilor. Chiar dacă a avut mereu o viață sentimentală discretă, presa a scris despre povestea de iubire pe care ”prințul” Ianis a trăit-o alături de Cristina Lung. Pe ei îi legase pasiunea pentru sport, însă nu a fost suficient.

Cristina Lung, nepoata lui Silviu Lung, a făcut parte din lotul Craiovei în stagiunea 2017-2018. Tot în 2017, ea l-a cunoscut pe fiul Ianis Hagi. Tânăra părea că este foarte îndrăgostită de jucătorul celor de la Glasgow Rangers.

Cum era alintat Ianis Hagi de fosta iubită

Cristina Lung obișnuia să posteze destul de des poze cu fiul lui Gică Hagi pe rețelele de socializare și chiar îl alinta pe internaționalul român.

I love you, ursuleţul meu fotbalist.”, așa obișnuia să îi spună nepoata fostului mare portar al echipei naţionale Silviu Lung lui Ianis Hagi, conform playtech.ro.

De ce s-au despărțit Ianis Hagi și Cristina Lung

Relația dintre Ianis Hagi și Cristina Lung nu a durat prea mult timp. Presa centrală a scris la începutul anului 2018 că jucătorul de națională a fost părăsit de iubită.

Povestea de dragoste a început în toamna anului 2017 şi s-a încheiat pe 29 ianuarie 2018.

Ianis Hagi a avut mult timp inima frântă. Nu se știe exact de ce s-au despărțit cei doi, însă mijlocașul a stat o lungă perioadă singur. În schimb, Cristina Lung s-a implicat rapid într-o altă relaţie. Ea a postat mai multe fotografii cu un băiat de care părea foarte îndrăgostită, la scurt timp după ce a renunțat la relația cu Ianis Hagi.

”E importantă viața privată, dar vreau să o țin departe”

Între timp, fiul lui Gică Hagi și-a refăcut viața cu o frumoasă aromâncă. Actuala lui parteneră se numește Elena și este din Constanța.

Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi.”, a spus Ianis Hagi, într-o intervenție la Digi Sport.