„Părtaș la escrocherie”! Ce se întâmplă cu Dorian Popa după ce Călin Donca a fost arestat: Vedeta a investit în afacerile milionarului

Alex Cazacu 21.09.2023, 19:00
„Părtaș la escrocherie”! Ce se întâmplă cu Dorian Popa după ce Călin Donca a fost arestat: Vedeta a investit în afacerile milionarului

Zilele trecute, Călin Donca a fost reținut de oamenii legii, fiind acuzat de mai multe infracțiuni, printre care de constituirea unui grup infracțional organizat și evaziune fiscală. Ulterior, procurorii DIICOT au decis arestarea preventivă a milionarului pentru 30 de zile. Dorian Popa se numără printre cei care au investit în afacerile lui Donca.

Ce se întâmplă cu Dorian Popa, după ce a investit în afacerile lui Călin Donca

După ce Donca a fost arestat, Dorian Popa se teme că a fost țepuit. Se pare că există unele probleme cu parcul fotovoltaic care, potrivit informațiilor apărute în presă, nu ar fi conectat la rețeaua electrică. Artistul se numără printre cei care au investit în afacerile milionarului brașovean.

Dorian Popa susține că nimeni din partea lui Călin Donca nu mai răspunde la telefon. Acum, cei care au investit se tem că sunt victimele unei escrocherii. De menționat este faptul că, afaceristul din Brașov a făcut avere din vânzarea panourilor fotovoltaice, din imobiliare, dar și din criptomonede.

”Sunt șocat, sunt consternat și în același timp debusolat pentru că nu știu ce se întâmplă, nu știu ce urmează cu investițiile noastre. Parcurile există fizic, lucru care ne induce în eroare și mai tare pe noi cei care am investit acolo. Este posibil să fi fost părtaș la o escrocherie, ca să spun așa.

Până acum noi cei care am reușit să ne reunim telefonic nu am reușit niciunul dintre noi să și încasăm ceva în urma investiției. Din păcate, din partea lui Călin Donca nu dăm de nimeni, nu răspunde nimeni la telefon, este așa un fel de ceață totală în care nu știm cum să acționăm”, a declarat Dorian Popa.

Ce se întâmplă cu Dorian Popa după ce Călin Donca a fost arestat. Artistul a investit în afacerile milionarului
Ce se întâmplă cu Dorian Popa după ce Călin Donca a fost arestat. Artistul a investit în afacerile milionarului

Călin Donca, în arest pentru 30 de zile

Reamintim faptul că omul de afaceri din Brașov este acuzat de constituire a unui grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței de capital. După cum vă spuneam, Donca a ajuns în spatele gratiilor și va rămâne închis pentru următoarele 30 de zile. Se pare că acesta ar fi contestat decizia dată în primă instanță. Afaceristul speră să îi convingă pe magistrați să îl lase în libertate.

În timpul anchetei, procurorii DIICOT au confiscat trei dintre bolizii de lux ai lui Donca. În dosarul cu pricina mai este cercetată și Orianda, soția acestuia. Femeia a scăpat însă de arest, fiind lăsată în libertate pentru a avea grijă de copii.

Urmăriți Playsport.ro și pe