Partenera unui fotbalist din naționala artiștilor, mesaj după moartea lui Stephan Pelger: „Aseară am purtat creația lui”

Iulian Ioncea 08.06.2023, 16:38

Stephan Pelger, unul dintre cei mai cunoscuți designeri din România, care a creat rochii pentru foarte multe vedete din țară, a murit pe 08 iunie 2023, după ce s-ar fi spânzurat.

Primele informații oferite de presa tabloidă arată că Stephan Pelger s-a sinucis, însă autoritățile încă nu au confirmat oficial acest lucru.

„La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință din Sectorul 2 se află o persoană decedată.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a fost comunicatul oficial al oamenilor legii.

Iuliana Marciuc, mesaj după moartea lui Stephan Pelger

La scurt timp după ce Stephan Pelger a murit, Iuliana Marciuc, soția lui Adrian Enache, cântăreț care face parte din Echipa Națională a Artiștilor Fotbaliști, a postat pe rețelele de socializare un mesaj referitor la decesul celebrului designer.

Iuliana Marciuc nu doar că l-a cunoscut personal pe Stephan Pelger, dar a și purtat o rochie creată de el cu doar câteva ore înainte ca designerul să se sinucidă.

„Doamne, Dumnezeule! Cât de mică este distanță între a fi și a nu fi, între a fi fericit și împlinit și a fi singur și neînțeles! Depresia ucide și de aceea trebuie să fim atenți la oamenii din jurul nostru. Aseară la VIVA am purtat creația lui și l-am etichetat, dar nu este una recentă și nu l-am m-ai văzut de ceva timp. Regret nespus… Un om atât de talentat, un suflet atât de sensibil… Nerecunoașterea valorii lui… Promovarea non-valorii… Câtă suferință ascunde gestul lui! Să te ierte Dumnezeu, om bun”, a scris Iuliana Marciuc pe rețelele de socializare.

Urmăriți Playsport.ro și pe