Partenerul misterios care a scos-o pe Simona Halep la masă în București. Fotografia care lasă loc de interpretări

Ștefănescu Dragoș 22.09.2022, 06:36
Partenerul misterios care a scos-o pe Simona Halep la masă în București. Fotografia care lasă loc de interpretări

După ce a divorțat de Toni Iuruc, Simona Halep pare extrem de optimistă. Marea noastră campioană încearcă să se relaxeze cât mai mult în această perioadă. Simona a fost surprinsă la un restaurant cu specific franțuzesc, ea fiind însoțită de un partener misterios.

Simona Halep a ieșit la restaurant împreună cu un partener misterios

Simona Halep traversează o perioadă delicată pe plan personal după ce a divorțat de Toni Iuruc. Ruptura dintre cei doi s-a produs la numai un an de la cununia civilă. Se pare însă că marea noastră campioană încearcă să se relaxeze cât mai mult și să uite de probleme.

În cursul zilei de miercuri, Simona Halep a luat masa la un restaurant cu specific franțuzesc. Sportiva a postat o fotografie pe rețelele de socializare, iar un detaliu a surprins pe toată lumea. Din poză se vede clar că Simona era însoțită de cineva. Fanii au mers imediat cu gândul că marea noastră campioană ar putea începe o nouă relație după divorțul de Toni Iuruc.

Marea noastră campioană nu va mai participa la niciun turneu în acest an

La scurt timp de la divorț, Simona Halep a decis să se opereze la nas pentru a scăpa de problemele de respirație care o macină de mult timp. Recuperarea după această intervenție chirurgicală va dura, astfel că prezența Simonei la ultimele turnee din acest an este imposibilă.

Marea noastră campioană a explicat că în acest moment nu își dorește decât să se recupereze total, iar abia apoi va reveni pe terenul de tenis, mai exact în 2023. Simona a ținut să sublinieze că anul 2022 a fost unul extrem de agitat pentru ea și a anunțat că are în continuare planuri importante pentru finalul carierei, pe care va încerca să le îndeplinească în sezonul viitor.

Nu știu cât de mult va dura recuperarea, pentru moment nu mă gândesc la nimic altceva decât la recuperare. Ce este sigur este că nu voi mai fi aptă să concurez în acest an la niciun turneu. 2022 este încheiat pentru mine. 2022, ai fost un an interesant, plin cu de toate. Ne vedem pe teren, 2023! Simt că încă am multe de făcut pe terenul de tenis și am în continuare obiective”, a anunțat Simona Halep prin intermediul rețelelor de socializare.

Simona Halep și-a păstrat optimismul după divorț. Ce mesaj a transmis pe rețelele de socializare

Imediat după ce a divorțat de Toni Iuruc la notar, Simona Halep nu a dialogat cu jurnaliștii, dar ulterior a postat un mesaj pe rețelele de socializare. „Nu uita să zâmbești” a scris marea campioană. Apoi ea a postat o fotografie care o arată veselă, în ciuda momentului delicat prin care trece.

Ulterior, Simona Halep a revenit cu un mesaj în care a anunțat motivele din spatele divorțului de Toni Iuruc. Marea noastră campioană a ținut să precizeze că-și dorește foarte mult ca presa să păstreze discreția în privința acestui episod neplăcut.

Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, a fost mesajul Simonei Halep.