Partidă de amor cu Ion Țiriac povestită în amănunt: „M-a dezbrăcat pe întuneric, mângâindu-mă cu mâinile lui mari”

Moldoveanu Camelia / 29.06.2022, 08:51
Partidă de amor cu Ion Țiriac povestită în amănunt: „M-a dezbrăcat pe întuneric, mângâindu-mă cu mâinile lui mari”

Pasiunea lui Ion Țiriac pentru femei frumoase nu mai e un secret pentru nimeni. Un model de succes care s-a iubit cu miliardarul român a povestit în amănunt cum a decurs partida de amor pe care avea să o țină minte toată viața.

Detalii intime din viața lui Ion Țiriac

În urmă cu mai mulți ani, Ion Țiriac s-a iubit cu Adriana Ikim, un fost manechin de succes din România. Se pare că momentele trăite alături de omul de afaceri au marcat-o profund, și au făcut-o să-i dedice acestuia mai bine de 100 de pagini din cartea „Manechin în două lumi”.

Cu toate că în carte nu a oferit numele bărbatului misterios cu care s-a iubit pasional, ulterior aceasta a recunoscut că este vorba despre Ion Țiriac.

Deci nu reuşeşti să te dezbraci singură? glumi el. Am rămas inertă. M-a dezbrăcat pe întuneric, mângâindu-mi trupul cu mâinile lui mari, transmiţându-mi o căldură care-mi anihila şi tristeţea şi logica. M-a tras după el într-o pasiune plină de voluptate şi de forţă, a făcut dragoste cu mine de parcă numai pentru asta trăise până atunci şi «mâine» nu mai exista.”

În ciuda pasiunii, Adriana Ikim a mărturisit că Ion Țiriac nu suportă să aibă o femeie lângă el și că termenul de „iubire” îi este ușor necunoscut:

Are o mică capacitate de iubire. Relaţia noastră a fost între avioane, în Europa, ne vedeam la Paris, la Monte Carlo. Ăsta nu e un om care poate să aibă o femeie lângă el, nu suportă. Mi-am dat seama că în nici una din nopţile pe care le-a petrecut cu mine nu m-a iubit. El este o persoană rece, o persoană distantă. Eu l-am iubit, el pe mine nu.”, spunea Adriana Ikim într-un interviu pentru national.ro.

Fosta iubită a miliardarului român s-a stins din viață în sărăcie și măcinată de boli

Fostul jucător de tenis a fost căsătorit o singură dată, iar mariajul său a durat doar doi ani. Între 1963 și 1965, soția lui Țiriac a fost Erika Braedt, o fostă handbalistă la Știința București. La acea vreme cei doi erau colegi de facultate, iar nunta a avut loc înaintea Jocurilor Olimpice de la Innsbruck, între două turnee de tenis. După Erika, miliardarul a fost împreună tot cu o handbalistă, fosta mare campioană mondială, Victoriţa Dumitrescu, decedată în 2009.

Victoriţa Dumitrescu avea 29 de ani, iar Ion Țiriac 26 pe vremea când au avut o relație de iubire. Era anul 1965, la trei ani distanță după ce jucătoarea de handbal a câștigat pentru a treia oară medalia de aur la Campionatul Mondial, alături de echipa României (1956, 1960, 1962).

Fosta iubită a lui Ion Țiriac s-a stins din viață pe 22 decembrie 2009, după ce ani de zile a suferit de diabet, hipertensiune arterială și coxartroză. Victorița Dumitrescu a fost decorată în iunie 2009 cu Ordinul „Meritul Sportiv” Clasa I, însă această distincție a venit, probabil, mult prea târziu. Recunoștința din partea statului nu a fost și una materială, sportiva murind în sărăcie:

Este imposibil! Cum poți trăi în asemenea condiții? Cât să mai trăiesc în mizerie?!Am obosit să mă rog de ceilalți să-mi dea ceea ce mi se cuvine.”, declara Victoriţa Dumitrescu pentru revistavip.net.

Fosta iubită a lui Ion Țiriac primea o pensie de 2.600 de lei, bani în urma activității de antrenor. Fiind grav bolnavă, toți banii se duceau pe medicamente, iar tripla campioană mondială era nevoită să se împrumute în fiecare lună de la vecini.