Momentul ciudat de la „Survivor” povestit de Cătălin Zmărăndescu declanșează scandalul: „Să mă bag între ei să dorm”

Giosanu Catinca / 26.05.2022, 09:18
Momentul ciudat de la „Survivor” povestit de Cătălin Zmărăndescu declanșează scandalul: „Să mă bag între ei să dorm”

Cătălin Zmărăndescu a făcut dezvăluiri neașteptate, din culisele Survivor. Fostul luptător a povestit, la întoarcerea din Republica Dominicană, un episod controversat. Multiplul campion mondial a spus despre Marian Drăgulescu că a fost bănuit că a avut de-a face cu una dintre concurentele de la Survivor România 2022.

Cătălin Zmărăndescu a povestit un episod de când era la Survivor

Fostul bodyguard al lui Gigi Becali a dezvăluit că staff-ul de la Survivor România l-a surprins pe Marian Drăgulescu în timp ce flirta cu Elena Chiriac. Oamenii din producție i-au bănuit mult timp pe cei doi că ar fi întreținut relații intime. Concurenții Survivor chiar au fost certați din cauza asta, susține fostul luptător.

La un moment dat, a fost o discuție în camp. Marian Drăgulescu și Elena Chiriac au fost acuzați de chestia asta (nr. au făcut dragoste). La un moment dat, s-a auzit chestia asta și au fost chemați de către producție, dar nu aveau cum să facă lucrul ăsta, pentru că erau în cort cu mine. Eu nu sunt nici surd, nici chior. Până am plecat eu, nu. Nu am văzut! (…)

Discuția a pornit și de la Andreea Tonciu, care a spus într-o seară că Laura Giurcanu și TJ Miles își petrec prea mult timp în apă. Văzând și eu imaginile de la petrecere, cred că TJ a fost un pic gelos, pentru că Laura s-a cuplat la dans cu nu știu cine. Nu am cum să dau vina pe cineva. Am fost întrebat de producție și am zis că nu, că dorm lângă mine.

E adevărat că Marian are un somn ciudat, geme în somn, de unde să știu ce face în somn. L-o fi auzit producția. Ce să fac, să dorm între ei? De restul, nu știu sigur, dar nu cred.”, a evidențiat Cătălin Zmărăndescu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Care este, de fapt, legătura dintre Marian Drăgulescu și Elena Chiriac

Asemenea lui Cătălin Zmărăndescu, Marian Drăgulescu a părăsit competiția Survivor România. El a fost eliminat, la începutul acestei săptămâni, după ce a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

Fostul mare gimnast a avut mai multe contre cu Elena Chiriac în timp ce se afla în Republica Dominicană. Cei doi nu sunt nici pe departe dușmani. Ei se cunosc de mai mulți ani. Tatăl fostei sportive a explicat care este, de fapt, legătura dintre Marian Drăgulescu și Elena Chiriac.

Nu e un secret pentru nimeni faptul că Elena cu Marian Drăgulescu sunt prieteni de ani buni de zile. De la galele sportului prezentate de Elena, unde l-a premiat pe Marian, până la evenimente unde au fost invitați amândoi.”, a dezvăluit tatăl fostei sportive, într-un interviu acordat pentru sportm.ro.