Pe ce a dat Gigi Becali 700.000 de euro fără să clipească! „În afară de el, nimeni nu l-a văzut”

Gabriel-Alexandru Ioniță 18.08.2022, 21:52
Pe ce a dat Gigi Becali 700.000 de euro fără să clipească! „În afară de el, nimeni nu l-a văzut”

Gigi Becali a plătit suma de 700.000 de euro în luna februarie a anului trecut pentru a-l transfera pe Denis Haruț de la FC Botoșani. Cu toate acestea, fotbalistul de 23 de ani nu reușește sub nicio formă să prindă un loc de titular la FCSB, chiar și în condițiile în care echipa roș-albastră se confruntă cu mari probleme de lot în această perioadă, din cauza accidentărilor.

O nouă „țeapă” pentru Gigi Becali? „Doar el l-a văzut fundaș”

Cele mai mari probleme sunt în zona centrală a apărării. Acolo, după ce s-a renunțat la serviciile lui Rachid Bouhenna, Nicolae Dică se mai bazează doar pe doi jucători, Joyskim Dawa și Joonas Tamm. Chiar și așa, Denis Haruț, care poate juca și stoper, nu este luat în calcul de antrenorul vicecampioanei pentru acea poziție, fapt subliniat de Dică la conferința de presă premergătoare meciului tur cu Viking, din play-off-ul Conference League.

În cadrul unei emisiuni de la Pro Arena, moderatorul Mihai Mironică a discutat despre acest subiect cu Vivi Răchită, fost fotbalist la Steaua și Petrolul Ploiești. Iar acesta din urmă a ținut să precizeze că nu consideră că Haruț poate evolua cu succes pe poziția de fundaș central. Sau fundaș în general. Mai mult, el a mai spus și că Gigi Becali a fost singurul care l-a văzut pe fostul internațional de tineret capabil să dea un randament bun în acea zonă a terenului, în contextul în care el îl vede doar mijlocaș defensiv. De asemenea, la nevoie, el ar mai putea evolua și în flancul stâng al apărării.

Răchită crede că la transferul lui Haruț la FCSB au existat și „interese” ascunse

„Mihai Mironică: Rachid Boehnna este scos din lot de Gigi Becali chiar înainte de acastă dispută din playoff și FCSB rămâne cu doar doi apărători centrali, lucru admis și de Nicolae Dică. Iată, nici Dică nu-l numără pe Haruț la apărătorii centrali. A spus: ‘Rămânem cu doi apărători centrali, cu Dawa și Tamm’.

Vivi Răchită: În afară de Gigi Becali, nimeni nu l-a văzut fundaș pe Haruț, dreapta sau central. Marius Croitoru a avut interese pentru că procentul din transferul lui Haruț s-a împărțit în mai multe părți.

Mihai Mironică: La doamna Croitoru?

Vivi Răchită: Așa se pare. Se pare că și la AFAN. Cum să-i dai 15.000 de euro unui jucător care nu joacă nici la echipă de playout?”, a fost dialogul dintre cei doi, citat de sport.ro.

CITEȘTE ȘI Gigi Becali a spart seiful și le-a pus o avere pe masă jucătorilor de la FCSB să ajungă în grupele Conference League. Octavian Popescu iese cel mai câștigat