Pentru cine și-a lăsat soțul fiica lui Gigi Becali. Teodora a preferat compania prietenelor

Giosanu Catinca / 25.09.2021, 15:08
Pentru cine și-a lăsat soțul fiica lui Gigi Becali. Teodora a preferat compania prietenelor

Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, și-a pus prietenele mai presus de orice. Fata cea mare a finanțatorului FCSB a fost surprinsă la un restaurant de lux în timp ce le acorda mai multă atenție prietenelor sale decât soțului ei. Comportamentul tinerei a stârnit mari controverse printre fani.

Cum s-a comportat Teodora Becali cu soțul ei

Teodora Becali, fiica lui Gigi Becali, și a alesul ei, Mihai Mincu, s-au căsătorit în urmă cu doi ani. Nunta a avut loc la Palatul Snagov, în prezenţa a 700 de invitaţi. Ar fi costat în jur de 500.000 de euro, dar Gigi Becali nu s-a uitat la bani. Între timp, cei doi îndrăgostiți au devenit părinții unei fetițe, de care sunt foarte mândri și pe care o iubesc nebunește.

De când a născut, Teodora s-a dedicat în totalitate creșterii micuței și a mai fost văzută foarte rar prin oraș. În schimb soțul ei, merge des la localurile de fițe din București. Aceasta poate fi una dintre explicațiile pentru care fiica cea mare a lui Gigi Becali s-a comportat distant cu soțul ei.

Mihai Mincu, ignorat de fiica lui Becali

Zilele trecute, Teodora a ieșit în oraș. Paparazzi au surprins-o pe fiica latifundiarului din Pipera în timp ce le acorda mai multă atenție prietenelor sale decât partenerului ei de viață. Cei doi se aflau într-un local de lux din nordul Capitalei, alături de un grup mare de prieteni. La masa lor se serveau preparate și băuturi alese și se auzeau hohote de râs. Erau însă împărțiți pe ”bisericuțe”. Mai exact, fetele stăteau separat de bărbați. Aceștia din urmă vorbeau între ei, în timp ce Teodora Becali se întreținea cu ”confidentele” sale.

Cei de la cancan.ro susțin că fiica lui Gigi Becali l-a „ignorat” minute în șir pe soțul ei. Mihai Mincu nu ar fi fost însă deranjat de comportamentul soției lui. Atmosfera părea cu totul plăcută.

Abia după ce a purtat lungi conversații cu prietenele ei, Teodora Becali a avut un schimb de replici și cu tatăl copilului său. Seara a continuat în aceeași formulă, iar Teodora Becali și soțul ei nu au afișat gesturi de tandrețe. De altfel, ei sunt foarte discreți atunci când vine vorba de relația lor. Fiecare și-a văzut de prietenii lui până la finalul serii, au mâncat și au râs. Una peste alta, Teodora și soțul s-au distrat chiar dacă au păstrat o anumită distanță. În orice caz, fiica lui Becali a fost criticată pentru felul în care l-a tratat pe tatăl fetiței ei.