Peste cine au dat Simona Halep și Toni Iuruc în luna de miere: „De-acum știu cu cine voi ține în viitor”

Giosanu Catinca / 25.09.2021, 08:37

Simona Halep se distrează în continuare în luna de miere, după ce s-a despărțit de antenorul Darren Cahill. Românca nu va participa la nici un turneu până la Indian Wells (4-17 octombrie), astfel că profită de orice moment petrecut în compania soțului ei. Ca destinație de vacanță ei au ales stațiunea Bodrum, unde campioana noastră a reușit să-l facă fericit pe unul dintre localnici.

Simona Halep, cadou neașteptat pentru un admirator

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit pe 15 septembrie la Constanța. Cei doi s-au cununat civil şi apoi au petrecut, alături de familie, prieteni şi ceilalţi invitaţi, la un restaurant de lux din Mamaia.

La câteva zile de la cununia civilă, cei doi au plecat în luna de miere. Halep a încercat să ţină destinaţia secretă, însă a fost dată de gol de o altă sportivă. Constănțeanca s-a întâlnit la aeroport cu Simona Radiș, campioană olimpică la Tokyo în proba de dublu vâsle. Aceasta din urmă nu s-a putut abține și a postat, pe contul său de Instagram, o fotografie alături de Simona Halep. Fotografia a fost însoțită de un mesaj.

Ce coincidență… același nume, același avion.”, a scris Simona Radiș, dând-o astfel de gol pe Halep că pleacă în luna de miere în Bodrum, Turcia.

”Știu pe cine voi susține pe deplin în toate Grand Slam-urile de acum înainte”

La Bodrum, Simona Halep a cunoscut un bărbat care a impresionat-o. Sportiva a ținut să îi ofere un dar turcului. Este vorba despre o rachetă care poartă semnătura sportivei de la malul mării.

Admiratorul Simonei Halep s-a arătat extrem de încântat de întâlnirea cu jucătoarea de tenis, dar și de cadoul cu care s-a ales. El a urcat imediat pe contul său de Instagram o imagine cu racheta primită în dar de la fostul lider mondial.

Știu pe cine voi susține pe deplin în toate Grand Slam-urile de acum înainte. E cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată.”, a transmis Demir Omer pe pagina sa de socializare.

În ceea ce privește programul Simonei Halep, aceasta va pleca la sfârșitul lunii în Statele Unite ale Americii. Acolo, ea va participa la turneul de la Indian Wells. Ulterior, fosta elevă a lui Darren Cahill va juca la Kremlin Cup – Moscova, Rusia. Competiția se va desfășura între 18 și 24 octombrie. De asemenea, va evolua la Transylvania Open de la Cluj-Napoca, între 25 și 31 octombrie, turneu WTA 250.