Pique a vrut să se ascundă în Suedia cu amanta. Nu i-a ieșit și pozele au apărut în toată lumea GALERIE FOTO

Giosanu Catinca / 22.06.2022, 14:09

Fotbalistul Gerard Pique a vrut să se refugieze în Suedia cu fotomodelul cu care a înșelat-o pe Shakira. Planurile i-au fost date peste cap, iar acum imaginile cu cei doi au ajuns virale.

Pique, dat de gol de o femeie de afaceri

Gerard Pique (35 ani) și Shakira (45 ani) s-au despărțit după 12 ani de relație. Cei doi au transmis printr-un comunicat că nu mai pot conviețui împreună. Despărțirea a afectat-o enorm pe Shakira. Vedeta s-a confruntat cu probleme de sănătate și a avut nevoie de îngrijiri mediale. Atât de mult a suferit după ce a aflat că Pique a înșelat-o!

Jurnaliștii din străinătate au scris la scurt timp după ce Gerard Pique s-a mutat din domiciliul conjugal că sportivul s-a afișat la brațul manechinului care a intervenit între el și Shakira.

Fotbalistul a fost văzut plimbându-se cu iubita sa. El a lăsat să se înțeleagă că a dat-o uitării pe frumoasa cântăreață. Mai mult, și-a făcut planuri să plece cu tânara de 20 de ani într-o vacanță prelungită în Suedia.

A vrut să se ascundă în Suedia cu amanta

Gerard Pique a călătorit în scop de afaceri, dar plănuise în detaliu și o vacanță în Suedia. El s-a relaxat în oraș după ce a participat la o convenție, în calitate de CEO al companiei sale, Kosmos.

Fotbalistul a fost surprins alături de o blondă superbă într-un club din Stockholm.

Jurnaliștii de la Daily Mail susțin că fotografia a fost făcută de Katrin Zytomierska. Fotbalistul ar fi avut o reacție care a deranjat-o pe femeia de afaceri, iar aceasta a făcut publică imaginea, pentru a le arăta tuturor cât de mult regretă Pique despărțirea de Shakira.

Unde a fost fotografiat fotbalistul spaniol

Patroana clubului în care se afla jucătorul celor de la FC Barcelona ar fi vrut să se răzbune pe catalan pentru că fundașul nu a vrut să-i salute fiul.

Pique spusese anterior că este dispus să se mute la Miami, în cazul în care artista va decide să își schimbe domiciliul. El nu acceptă să fie ținut departe de cei doi fii pe care îi are cu faimoasa cântăreață.