„Pleacă și el”! E informația momentului: Ce s-a întâmplat cu Bebeto, fiul pe care Anamaria Prodan îl are cu Reghe

Alex Cazacu 01.06.2023, 11:44

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbizul autohton. După o căsnicie de aproape 16 ani, ei au decis să meargă pe drumuri diferite. Din dragostea celor doi a venit pe lume un băiat. Acum, Bebeto este adolescent, iar în cadrul unui interviu, impresara a dezvăluit ce planuri are cu el din toamnă.

Bebeto, fiul Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecapf, pleacă la studii în străinătate

Fiul impresarei și al antrenorului a împlinit 14 ani vara trecută. Acum, acesta se pregătește să meargă la studii peste hotare. În cadrul unui interviu exclusiv, acordat pentru Playtech Știri, Anamaria Prodan a precizat că Bebeto va pleca în Statele Unite. Acolo el va studia la o academie de fotbal de prestigiu.

„Bebeto pleacă și el în America. Din toamnă el va merge la una dintre cele mai prestigioase academii de fotbal și sunt foarte mândră. Și surorile la fel au fost, de la 14 ani au plecat”, a declarat Anamaria Prodan, potrivi Playtech.ro.

Bebeto, fiul pe care Anamaria Prodan îl are cu Reghe, pleacă la studii în America
Bebeto, fiul pe care Anamaria Prodan îl are cu Reghe, pleacă la studii în America

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a explicat că fiul său va locui singur în America. De menționat este faptul că și fetele impresarei au studiat în Statele Unite. Anamaria Prodan este de părere că Bebeto trebuie să învețe să se descurce singur în viață.

„Are 14 ani, boarding school, la fel au plecat surorile. Trebuie să învețe să se descurce singur în viață, mama nu se știe cât trăiește, tata la fel. Copiii trebuie să își ia zborul și să-și găsească drumul”, a mai spus Anamaria.

Anamaria Prodan: „Ai mei sunt puternici”

Întrebată dacă nu îi va fi greu să stea departe de fiul ei, sexy impresara a spus: „Nu stau departe, o să fiu întotdeauna între ei. Eu întotdeauna m-am împărțit între copiii mei”.

Potrivit spuselor Anamariei, pe vremea când fetele sale erau la studii în America, ea mergea periodic să le vadă. La fel va proceda și în cazul lui Bebeto. În plus, ea susține că a crescut copii puternici și că distanța nu va fi o problemă.

„Cu fetele? La 2 luni mergeam să le văd. Nu e problemă. Ai mei sunt puternici, așa i-am i-am crescut. Eu gravitez între copiii mei și între proiectele mele și între businessurile mele”, a adăugat impresara.

Anamaria Prodan a mărturisit că vorbește cu fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf, despre orice ține de copii și că deciziile în acest sens le iau împreună.

Urmăriți Playsport.ro și pe