Posibila cauză a decesului tinerei DJ Lalla. Apropiații cred că știu de ce a murit Laura Roșca: „A fost internată”

Catinca Giosanu 29.09.2023, 12:49

Noi detalii ies la suprafață despre DJ Lalla, tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia Nord. Artista a trecut printr-un moment dificil înainte să me șiargă la mare. Ea ar fi avut un deces în familie. Mai mult, se pare că prezentatoarea de radio suferea de depresie. Rudele ei au dezvăluit că tânăra de 34 de ani a fost internată într-o clinică de specialitate.

De ce a murit Laura Roșca alias Dj Lalla

Tatăl DJ-iței nu exclude varianta ca fiica lui să fi fost în depresie sau să fi consumat prea mult alcool în momentul producerii tragediei. El a declarat că tânăra s-a confruntat cu mai multe probleme înainte să se aventureze în vacanța de la mare. Mai mult, bărbatul a spus că artista făcea de la un timp ședințe de terapie cu un specialist.

Dj Lalla a spus la rândul ei prin intermediul unei postări făcure pe rețelele de socializare că luptă cu depresia, însă nimeni nu credea că se va ajunge aici. Ea posta zeci de filmulețe motivaționale, dar prietenii ei trăiau cu impresia că tânăra are sub control sitiația. Apropiații săi nu mai știu ce să creadă acum. Rudele tinerei iau în calcul varianta sinucerii, mai ales că poliția nu a găsit nicio urmă de violență pe trupul ei.

La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că pe plajă se află cadavrul unei persoane de sex feminin.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanța.

Apropiații tinerei au rupt tăcerea

Prezentatoarea de radio a fost găsită pe plaja din Mamaia Nord în dimineața zilei de 28 septembrie. Ea arăta atât de rău, încât autoritățile au identificat-o după tatuaje și după brățara pe care o purta. În ultima ei postare pe Instagram, DJ Lala folosise hashtagul „#FvckDepression“.

Jazzy Jo sau Ioana Sihota, pe numele ei real, a scris pe contul său de socializare că regretă trecerea în neființă a artistei din Cluj. Ea a lăsat să se înțeleagă că tragedia putea fi evitată, dacă DJ Lalla ar fi avut persoana potrivită lângă ea.

R.I.P. , copila…
FUCK DEPRESSION….
Muncea la ea, but it wasn’t fast enough…
Cereți ajutor, nu vă izolați, trăim vremuri dificile și schimbări majore, and it’s only getting more complicated before it will get better… Iată ce se întâmplă când esti singur….
Îmi pare atât de rău ca n-ai reușit, Lalla…😔”, a scris cântăreața Jazzy Jo pe pagina sa de Instagram.

DJ Lalla se cunoștea cu Jazzy Jo. Tânăra de 34 de ani a cântat împreună cu frumoasa șatenă și au participat împreună au participat la o emisiune concurs, în urmă cu mai mulți ani.

Anchetatorii merg acum pe mai multe ipoteze. Tânăra ar fi putut muri înecată, sau s-ar fi putut sinucide, însă organele de poliție nu exclud nici varianta unei crime.

Urmăriți Playsport.ro și pe