Prea fierbinte și ca s-o privești. Marius Constantin a dat lovitura după retrogradare: se iubește cu “Perla Banatului”. Cum arată femeia cu 15 ani mai tânără ca el

George Drafta 05.06.2023, 22:11

Marius Constantin este unul dintre veteranii apreciaţi ai Superligii. Din 2003, de când a debutat în prima divizie, fundaşul a schimbat mai multe echipe, dar nu a părăsi niciodată primul eşalon.

De fiecare dată atunci când a retrogradat cu una dintre echipele la care a evoluat, el a obţinut un nou contract pe prima scenă. La fel se poate întâmpla şi acum. După ce fotbalistul în vârstă de 38 de ani s-a dus în B cu FC Argeş.

După ce a bifat 23 de apariţii în stagiunea recet încheiată, Marius Constantin şi colegii săi nu au putut împiedica retrogradarea alb-violeţilor. Amânată pentru barajul cu Dinamo, după ce „vulturii” au evitat iniţial dezastrul la finalul playoutului. În ciuda dezamăgirii profesionale, fostului echipier al Rapidului îi merge de minune în plan personal.

Marius Constantin are de ceva timp o relaţie cu Miruna Lazea, o cântăreaţă supranumită „Perla Banatului”. Relaţia lor a devenit publică după ultimele postări ale artistei din mediul virtual. Aceasta a urcat anumite fotografii în care apare alături de fotbalist. „Aveam nevoie de cineva care să mă apere”, a fost unul dintre mesajele ce a însoţit una dintre postări.

A „adus-o” în cantonament

Noua iubită a braşoveanului a putut fi „cunoscută” şi de coechipierii săi de la FC Argeş. Miruna Lazea a filmat recent alături de Simina Stanciu videoclipul piesei „Fotbalist de meserie”. Acesta a fost urcat deja pe Youtube, iar reacţiile nu au întârziat să apară.

Filmarea a fost realizată în baza de pregătire a piteştenilor, într-un moment în care jucătorii lui Bogdan Vintilă se aflau în timpul bătăliilor crâncene pentru evitarea retrogradării. Marius Constantin nu a participat însă la aceste jocuri decisive, având în vedere că a el fost utilizat ultima oară pe 20 martie, la primul meci din playout contra Universităţii Cluj.

El a mai evoluat pe parcursul carierei la FC Brașov, Rapid, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș, Viitorul, Gaz Metan și Universitatea Craiova. Are o singură experienţă externă, la Jiangsu Sunning, în China.

Urmăriți Playsport.ro și pe