Pregătit să se însoare? Cătălin Cazacu, prima reacție după ce a fost surprins cu Natalia Mateuț la un eveniment: „M-a scos”

Andrei Alexandra 31.05.2023, 10:49

Cătălin Cazacu, fostul iubit al Ramonei Olaru, e pe cale să se însoare. Fostul pilot de motociclism a avut o apariție spectaculoasă pe rețelele de socializare, iar fanii sunt curioși să afle cine este viitoarea soție a prezentatorului de la Antena Stars.

Cătălin Cazacu, planuri de nuntă

Cătălin Cazacu i-a surprins pe toți, după ce a postat o serie de imagini în care apare alături de o altă vedetă iubită de public. Fostul iubit al Ramonei Olaru i-a avertizat pe fani că este foarte probabil să îl vadă în scurt timp în fața altarului.

Prezentatorul tv nu a oferit deocamdată niciun detaliu despre femeia căreia îi va pune inelul pe deget. Asta, nu pentru că nu vrea, ci pentru că nu știe deocamdată cine este femeia pe care o va duce la altar.

Cătălin Cazacu, alături de Natalia Mateuț / Sursa Foto: Instagram @cazacu21

”Vrea să mă însoare, nu știu ce are cu mine”

Fostul pilot de motociclism a lăsat și un mesaj în dreptul fotografiilor în care apare alături de colegele sale de la Antena Stars.

M-a scos a mea colegă @nataliamateutoficial în lume, mi-a zis să mă îmbrac frumos…. cred că vrea să mă însoare🤦🏽‍♂️…..nu știu ce are cu mine🤷‍♂️.”, a scris Cătălin Cazacu, pe contul său de socializare.

Fanii au luat cu asalt contul de Instagram al fostului iubit al Ramonei Olaru după ultimele postări și i-au lăsat o mulțime de mesaje. Mulți au criticat-o pe Natalia Mateuț, spunând că se lasă pipăită de fostul pilot în timp ce se dă prietenă cu Ramona Olaru, vecina din emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1.

De cand aștepta ea asta! De când erai cu Ramona și duduia se freca de tine în fiecare emisiune de la mare. Bleah!”, ”Ai asortat ceasul cu rochia ei…”, ”Și asta se mai dădea prietenă cu Ramona!!! Iar ea se lasă pipăită pe sub sâni de Cătălin!!!”, ”Am crezut ca e Ramona”, ”Măi Cătăline, ție îți plac fetele rău de tot, așeză-te măi și tu la casa ta, cum ar zice bunica, ce au fetele astea în plus, și nu avea Ramona. Hai să fii iubit.”, au scris internauții în comentarii.

Urmăriți Playsport.ro și pe