Prezentoarea PRO TV care s-a iubit cu Pițurcă jr și cu Torje face dezvăluiri despre viața sentimentală. “Iubirea nu e de ajuns. Pentru o relație este nevoie de mai mult”

Catinca Giosanu 19.03.2023, 11:40
Prezentoarea PRO TV care s-a iubit cu Pițurcă jr și cu Torje face dezvăluiri despre viața sentimentală. “Iubirea nu e de ajuns. Pentru o relație este nevoie de mai mult”

Iulia Pârlea, prezentoarea care s-a iubit cu Pițurcă jr și cu Gabi Torje, a făcut noi dezvăluiri din intimitate. Vedeta PRO TV ascunde o mulțime de secrete. Ea are o foarte mulți fani, însă foarte puțini știu cine este Iulia Pârlea în spatele camerelor de filmat și cui îi datorează șatena tot ceea ce are și este în prezent.

Iulia Pârlea, dezvăluiri din viața privată

Iulia Pârlea, prezentatoarea rubricii meteo de la Pro TV, a format un cuplu timp de aproape trei ani de zile cu fostul fotbalist Alex Pițurcă. Relația dintre cei doi s-a terminat subit, după ce fiul fostului selecționer a îmbrâncit-o pe vedetă.

Tânăra prezentatoare a rubricii meteo a rămas cu un gust amar după separarea de Puțurcă jr, mai ales că acesta a insultat-o în văzul tuturor, în timp ce se aflau într-un restaurant de fițe, după cum arată presa mondenă.

După desparțirea de fiul lui Pițurcă, Iulia Pârlea s-a concentrat asupra carierei sale. Ea susține că îi datorează ceea ce este astăzi doamnei Ileana Cârstea, care i-a dat lecții de dicție.

”În perioada aceea aflasem că mama mea este bolnavă”

Iulia Pârlea zâmbește de fiecare dată când o vedem la tv, dar viața ei nu a fost tocmai ușoară. Tânăra prezentatoare și-a pierdut mama la scurt timp după ce și-a început cariera. Are însă o satisfacție. Cea mai importantă femeie din viața ei a apucat să o vadă pe micul ecran înainte să treacă la cele sfinte.

Cariera mea în televiziune a început dintr-o întâmplare. Eram model, am luat un casting, vreo 2 luni am făcut dicție, cu doamna Ileana Cârstea, și uite așa am apărut la televizor.

Piedici am întâlnit, în perioada aceea aflasem că mama mea este bolnavă și, sincer, nu mă mai interesa nimic. Eram un copil speriat care, în primul rând, își punea singură piedică, dar mama m-a încurajat să merg înainte pentru că pot să le duc pe toate. Am putut, chiar a apucat și ea sa ma vadă la televizor vreo 2 săptămâni.”, și-a început discursul frumoasa prezentatoare a rubricii meteo de la PRO TV.

„Viața nu mi-a fost numai lapte și miere”

Vedeta celor de la Pro TV a mai spus că a avut foarte mult de învățat din relațiile anterioare și nu este dispusă să se arunce ușor într-o altă relație.

viața nu mi-a fost numai lapte și miere, dar nu vreau să șterg nimic. Au fost momente grele, dar am găsit puterea și curajul să trec peste sau, mai bine zis, să învăț să trăiesc cu ele.

În prezent sunt singură, în ultimii ani am încercat să mă cunosc mai bine, să îmi dau seama cine sunt și ce vreau ca în momentul în care o să am din nou fluturi în stomac, sa nu mi se mai urce la cap… fluturii (n.r. râde).

Din relațiile pe care le-am avut până acum, am învățat să mă iubesc, să mă respect mai mult! Am învățat și că iubirea nu este de ajuns… Pentru o relație e nevoie de mult mai mult.”, a mai spus fosta iubită a lui Pițurcă jr, conform revistei Unica.

Urmăriți Playsport.ro și pe