Prima soție a lui Dan Petrescu, expertă în psihosexologie! Dana e mândră de meseria ei: ”Altele și-au făcut saloane, magazine de haine”

Moldoveanu Camelia / 06.04.2021, 14:15
Prima soție a lui Dan Petrescu, expertă în psihosexologie! Dana e mândră de meseria ei: ”Altele și-au făcut saloane, magazine de haine”

Dana Petrescu, prima soție a lui Dan Petrescu, „dă peste nas” femeilor din viețile fotbaliștilor. În timp ce altele au saloane și magazine de haine, acesta este specialistă  în terapie psiho-sexuală si de cuplu.

Fosta soție a lui Petrescu este specialistă în Tao și instructor de Yoga

Dan Petrescu și fosta soție, Dana Petrescu
Dan Petrescu și fosta soție, Dana Petrescu

Fosta soție a „Bursucului” este expertă în psihosexologie, practicantă activă de Tao (arta tăioasă a iubirii) și instructor certificat de Yoga.  Mai exact, Dana tratează în cabinetul ei persoane  care suferă de frigiditatea, absența totală a orgasmului la femei, vaginism, impotența, ejaculare întârziată sau prematură.

Alte soţii de fotbalişti şi-au făcut saloane de frumuseţe, magazine cu haine, dar eu am fost pasionată de psihologie”, a dezvăluit Dana.

Și-a înșelat fostul soț cu Radu Niculescu

Soții Petrescu au fost căsătoriși timp de 11 ani, însă timp de 3 ani soția a avut o aventură cu Radu Niculescu. Divorțul a avut loc în 2003 la cererea acesteia.

Când m-am despărţit sufleteşte de Dan, a apărut Radu, care mă urma efectiv ca un căţeluş. Mă aştepta cu buchete de câte 100 de trandafiri şi îmi vorbea irezistibil la telefon. M-am simţit frustrată să renunţ la dorinţele mele pentru a-l urma peste tot pe Dan. Nu am mai putut să îl fac fericit. Am văzut despărţirea ca pe o echilibrare, ca o împăcare cu sine”, mărturisea Dana

Cuplul Dan – Dana au împreună două fete, Rebecca şi Chelsea. După divorț, „Bursucul” și-a găsit fericirea în brațele Adrianei, femeia cu care a mai făcut o fetiță (Jennifer Anne Marie).

Dana l-a dat în judecată pe Dan în anul 2012, considerând că pensia pe care o încasau cei doi copii este prea mică. La acea vreme, fostul ei soț se afla în Rusia pe un salariu de 2 milioane de euro anual.

Radu Banciu l-a făcut praf pe Dan Petrescu în direct

Radu Banciu îl critică pe Dan Petrescu
Radu Banciu îl critică pe Dan Petrescu

S-a dat „liber” la scenariile de înlocuire a lui Mirel Rădoi de la cârma naționalei. Printre numele vehiculate a fost și cel al fostului tehnician de la CFR Cluj. Radu Banciu l-a făcut praf pe Dan Petrescu în direct. Cunoscut drept „negru în cerul gurii” în comentariile pe care le face aproape despre oricine, Banciu nu s-a dezmințit nici în privința naționalei. Realizatorul de la Look Sport + a făcut praf tactica tricolorilor în meciul contra Armeniei.

Când ai 2-1 şi rămâi în 10 că ţi-a fost eliminat vârful, tu practic n-ar trebui să joci în 10.. E dovada de prostie de frică şi necunoştinţă (n.r. – retragerea din final). De neştiinţă a fotbalului din partea antrenorului şi a jucătorilor. Ce contează că ţi-a eliminat vârful când tu ai 2-1 şi oricum urma să te retragi cu fundul în poartă pe final?”, a comentat Banciu în cadrul emisiunii Fotbal All Inclusive.