Primul termen pentru Anamaria Prodan. S-a ținut de cuvânt și a intentat proces pentru o sumă uriașă

Giosanu Catinca / 21.10.2021, 08:40
Primul termen pentru Anamaria Prodan. S-a ținut de cuvânt și a intentat proces pentru o sumă uriașă

Anamaria Prodan s-a ținut de cuvânt. Impresara l-a dat în judecată pe Dennis Man, iar astăzi este citată în fața judecătorilor în procesul deschis chiar de ea împotriva fotbalistului de la Parma.

Anamaria Prodan, așteptată la tribunal

Anamaria Prodan nu poate trece peste faptul că a fost scoasă din schemă la cel mai scump transfer din istoria Ligii 1. Fotbalistul avea contract de reprezentare cu ea, dar Gigi Becali n-a dorit să o includă în mutare, pentru a nu-i plăti un comision. În cele din urmă, el a fost cumpărat de Parma de la FCSB cu 13 milioane de euro. Toate acestea au scos-o din sărite pe fiica regretatei artiste Ionela Prodan. Astfel, ea l-a dat în judecată pe omul de gol. Procesul a fost deschis în urmă cu jumătate de an, însă prima înfățișare va avea loc abia săptămâna viitoare, când, teoretic, ar trebui să se întâlnească în fața instanței cu Man.

Nu se știe deocamdată dacă fotbalistul se va prezenta la termen. Jucătorul de națională ar fi fost diagnosticat recent cu virusul COVID-19. Din acest motiv, el a ratat trei meciuri importante jucate de Parma. Este vorba despre înfrângerea cu Ternana şi remizele cu Pisa şi Spal. De asemenea, a ratat şi convocarea la naţionala României pentru meciurile cu Germania şi Armenia.

”Eu nu am nicio problemă cu Man”

În momentul în care l-a dat în judecată pe Dennis Man, Anamaria Prodan a solicitat daune în valoare de 350.000 de euro. Soția lui Laurențiu Reghecampf s-a considerat trădată de Man. Dosarul a fost depus în urmă cu câteva luni la Tribunalul Ilfov. Primul termen al procesului a fost fixat pe 26 octombrie.

Fostul manechin a dezvăluit recent că este pregătită pentru ceea ce va urma.

Nu e vorba de supărare. Unde e un contract, trebuie respectat. Eu nu am nicio problemă cu Man, este decizia lui, decizia lui Becali, nu ştiu a cui este decizia faţă de ceea ce s-a întâmplat. Nu mă interesează… eu am un contract, merg pe acel contract.

(Reporter: Are bani să-ţi datoreze?) Dacă avem un contract, înseamnă că avem nişte chestii stipulate. Cred că aşa e cel mai normal (n.r. să se rezolve la Tribunal), de ce să ne certăm? Nu i-am spus copilului nimic. Nu mă interesează decât… am avocaţi, nici nu mă interesează mai mult. Am avocaţi, aştept să văd ce va fi!”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit presei centrale.

Nici Dennis Man nu își face prea multe griji cu privire la acest proces. Fosta perlă a lui Gigi Becali are o armată de avocați.

Man are doi avocaţi care îl consiliază, îl ajută fără probleme. Are şi un avocat, Jean Louis Dupont, celebrul Dupont, care a făcut Legea Bosman, care este prietenul meu. Deci Man nu are probleme din punctul ăsta de vedere. Mai mult decât atât, îl apără avocaţii clubului FCSB. E vorba de un alt avocat, pe care i l-am dat eu. Man este apărat, îşi vede de treabă.”, spunea Gigi Becali, în luna aprilie.