Prințesa Simona Halep așa cum n-a fost văzută niciodată. Ce reacții fabuloase a avut la petrecerea de logodnă

Gabriel-Alexandru Ioniță / 13.06.2021, 23:18

Prințesa Simona Halep așa cum n-a fost văzută niciodată. Sportiva care se află pe locul 3 în clasamentul WTA a anunțat recent că s-a logodit cu omul de afaceri Toni Iuruc. Cei doi se află într-o relație încă din 2019, iar acum au hotărât să o ducă la nivelul următor, lucru anunțat chiar de Simona Halep în cadrul unei conferințe de presă.

Prințesa Simona Halep așa cum n-a fost văzută niciodată

Așa cum se obișnuiește, Simona Halep a organizat o mică petrecere pentru a sărbători frumosul eveniment din viața ei. A ales să-l organizeze într-un cadru restrâns, alături de cele mai apropiate persoane din viața sa: părinții, fratele, cumnata și nepoțica ei.

Simona Halep a fost cerută de soție, zilele trecute, de către iubitul ei, Toni Iuruc. Nu a stat pe gânduri și acceptat frumoasa și emoționanta propunere. Constănțeanca a recunoscut că nu se aștepta ca acest lucru să se întâmple. Cel puțin nu acum. Cu toate acestea, este extrem de bucuroasă și mândră că s-a întâmplat. Se pare că va urma și o nuntă, cât de curând.

E foarte frumos (inelul de logodnă) și-l port cu mândrie și cu plăcere! A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa.

Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea”, a dezvăluit Simona Halep în urmă cu câteva zile.

Prințesa Simona Halep așa cum n-a fost văzută niciodată. Ce reacții fabuloase a avut la petrecerea de logodnă
Prințesa Simona Halep așa cum n-a fost văzută niciodată. Ce reacții fabuloase a avut la petrecerea de logodnă

Pentru Simona Halep urmează turneul de la Bad Homburg

Simona Halep și Toni Iuruc sunt împreună din vara anului 2019. Din acel moment, cei doi au devenit de nedespărțit. Toni a urmat-o îndeaproape la majoritatea turneelor în care Simona a fost angrenată.

În această perioadă, Simona ar fi trebuit să concureze la Roland Garros, însă problemele medicale au împiedicat-o. Tot răul spre bine. S-a ales cu un logodnic! În săptămâna 20-26 iunie, campioana va concura la Bad Homburg, primul turneu WTA după fericitul eveniment.