„Prințul” Cristea, vacanță alături de fosta soție? Denisa Nechifor a dezvăluit ce planuri are

Alex Cazacu 24.09.2023, 11:12

Denisa Nechifor și Adrian Cristea au fost împreună vreme de mai mulți ani. Cei doi au o fetiță împreună, însă au decis să meargă pe căi separate. Chiar dacă s-au despărțit, ”Prințul” Cristea și fosta lui parteneră au rămas în relații bune de dragul fiicei lor. Adolescenta a împlinit recent 15 ani, iar cu această ocazie cei doi s-au întâlnit.

Adrian Cristea, vacanță alături de Denisa Nechifor? Ce planuri are fosta soție a ”Prințului”

În urmă cu mai bine de 10 ani, Adrian Cristea și Denisa Nechifor au decis să meargă pe căi separate. După cum vă spuneam, cei doi au o fetiță împreună, pe Rania. De curând, adolescenta a împlinit 15 ani, iar fostul fotbalist s-a întâlnit cu Denisa Nechifor la petrecerea fetei.

Acum, că fosta parteneră a lui Cristea și-ar dori o vacanță în Europa alături de Rania și tatăl ei. Chiar dacă s-au despărțit în urmă cu mulți ani, cei doi au ales să rămână prieteni de dragul fetei. Denisa este foarte apropiată de fiica ei, iar cele două călătoresc destul de mult peste hotare. Ei bine, vedeta își dorește acum să li se alăture și ”Prințul” Cristea, în vacanță.

S-au întâlnit de dragul fiicei lor

Denisa Nechifor este de părere că o excursie cu mașina în Europa ar fi perfectă pentru ei.  De ziua ei (a împlinit recent 15 ani), Rania și-a dorit ca ambii părinți să-i fie aproape. Cristea nu a putut să-i refuze dorința fiicei sale, așa că s-a prezentat la eveniment.

Ulterior, pe rețelele sociale au apărut imagini cu cei trei împreună, iar mulți dintre internauți au devenit suspicioși. Nu e vorba despre vreo împăcare, Adrian și Denisa au vrut să-i îndeplinească dorința adolescentei.

Adrian Cristea, vacanță alături de fosta soție. Denisa Nechifor a dezvăluit ce planuri are
Adrian Cristea, vacanță alături de fosta soție. Denisa Nechifor a dezvăluit ce planuri are

”De ziua ei a vrut să mergem undeva în vacanță și să iasă la masă cu mami și tati. Așa am făcut. S-au dus toate de vreo 10 ani, de când a scăpat de viața lui tumultoasă. Sperăm, eu am și inițiat o vacanță, dar nu putea el atunci. Nici eu nu cred că ar avea ceva împotrivă, poate anul viitor o vacanță cu mașină în Europa. Părinții lui Adi îi vizitează pe părinții mei, sunt oameni normali”, a spus Denisa Nechifor la Xtra Night Show.

După ce s-a despărțit de Cristea, Denisa Nechifor nu i-a solicitat acestuia pensie alimentară. Ba chiar din contră, ea susținea că s-a oferit să-l ajute atunci când acesta a avut probleme financiare.

Urmăriți Playsport.ro și pe