„PRO TV a vrut ca Dan Ursa să câștige”! Acuzații șocante după finala Survivor: Show-ul ar fi fost aranjat. „Finalul a fost cu dedicație”

Alex Cazacu 25.05.2023, 10:32
„PRO TV a vrut ca Dan Ursa să câștige”! Acuzații șocante după finala Survivor: Show-ul ar fi fost aranjat. „Finalul a fost cu dedicație”

Aseară, la Pro TV s-a disputat finala Survivor România 2023. Concurenții care au concurat pentru marele premiu de 100.000 de euro au fost Carmen Grebenișan, Andrei Krișan și Dan Ursa. În urma voturilor, Dan Ursa a câștigat acest sezon al competiției. Ei bine, unii dintre fanii emisiunii susțin că fostul Războinic merita pe deplin să câștige. În schimb, există și persoane care s-au arătat nemulțumiți de rezultat. Prin urmare, postul TV a fost acuzat din nou de aranjarea voturilor.

Acuzații șocante după finala Survivor România 2023: „Pro Tv a vrut ca Ursa să câștige!”

După anunțarea marelui câștigător din acest sezon al emisiunii Survivor 2023, mulți dintre fanii show-ului s-au arătat nemulțumiți. Reacțiile negative au curs pe social media, iar mulți telespectatori au acuzat Pro TV de măsluirea voturilor.

Aparent, unele persoane au încercat să își voteze concurentul favorit, însă nu au reușit. Unii susțin că mesajele lor de susținere nu au fost validate sau confirmate. Ei bine, aceste persoane sunt de părere că Dan Ursa nu trebuia să câștige competiția. Iată câteva dintre comentariile internauților, potrivit cancan.ro:

  • „Pe Andrei îl votează și susținătorii lui și susținătorii lui Carmen și câștigă Ursa pentru că nu contează voturile, și eu am votat ANDREI de pe trei telefoane, dar degeaba, nu mai poate producția de voturile noastre”.
  • „Krișan este câștigătorul! Restul o fraudă ordinară! Pro TV rușine pentru păcăleala votului. Nici o confirmare, patru telefoane”.
  • „Deci și-au bătut joc de voturile noastre pentru că Pro Tv a vrut ca Ursa să câștige! Totul pe nevăzute! Măcar în finală să fii văzut real și noi voturile”.
  • „Da, mi s-a făcut silă de show-ul ăsta. Vot Carmen, nu s-a confirmat, vot Andrei nu s-a confirmat nici acela”.
  • „Nici nu mă mai interesează. Atât timp cât nu s-au validat „voturile” , „numărarea” lor a fost făcută de producător, în cârdășie cu Pro TV”.
Acuzații șocante după finala Survivor. „PRO TV a vrut ca Dan Ursa să câștige”!
Acuzații șocante după finala Survivor. „PRO TV a vrut ca Dan Ursa să câștige”!

Scandal, după ce Dan Ursa a câștigat Survivor 2023

În ediția din 24 mai, Dan Ursa a reușit să-l învingă pe Andrei Krișan, devenind astfel câștigătorul Survivor România 2023. Ei bine, rezultatul finalei a stârnit un val de revolte în rândul fanilor emisiunii.

Pe un grup, unul dintre susținătorii lui Carmen Grebenișan a postat un mesaj prin care își arată nemulțumirea. Acesta susține că anumite probe ar fi fost alese „cu dedicație”. Iată o parte din mesajul internautului:

„Fetele nu au avut avantaje, pentru că cei doi papițoi rămași în joc nu aveau șanse să bată ceva! Vă arăt imagini de la turci. Unde fetele au și mingi mai multe și distanța mai mică. Pentru că așa este normal.

Ursa care cică nu a făcut niciun sport a practicat îndelung tir cu arcul. Deci finalul cu praștia a fost cu dedicație! Carmen merită trofeul! Fără discuție! Cred că orice fată rămasă printre ultimile merită acest trofeu mai mult decât cei doi mameluci care și-au scos adversarii mult mai buni decât ei din joc”.

Urmăriți Playsport.ro și pe