„Probabil că Borcea știa”! Ce a făcut „Prințul” Adrian Cristea când a mers în cantonament cu Dinamo: „De vreo două ori”

Alex Cazacu 01.03.2024, 12:01
„Probabil că Borcea știa”! Ce a făcut „Prințul” Adrian Cristea când a mers în cantonament cu Dinamo: „De vreo două ori”

Invitat la podcastul Anamariei Prodan, Adrian Cristea a vorbit, printre altele, despre viața personală, dar și despre perioada în care juca la Dinamo. ”Prințul” a povestit o întâmplare petrecută pe vremea când se afla în cantonament cu formația din Ștefan cel Mare.

În fața fostei sale impresare, fostul fotbalist a vorbit deschis pe mai multe subiecte. Adrian Cristea a discutat și despre perioada petrecută la Dinamo, precizând totodată care a fost cel mai greu moment din cariera lui fotbalistică.

Cum a fugit Adrian Cristea din cantonament. Fostul fotbalist a recunoscut totul

De curând, ”Prințul” Cristea a fost invitat la podcastul Anamariei Prodan. Printre altele, fostul fotbalist a făcut dezvăluiri din viața personală, însă a vorbit și despre perioada în care juca la Dinamo. De asemenea, Adrian a dezvăluit și care a fost cel mai dificil moment din cariera lui fotbalistică. Mai precis, este vorba despre meciul pierdut cu Lazio.

La vremea respectivă, victoria îi putea duce pe dinamoviști în Champions League. În fața celebrei impresare, Cristea a recunoscut că a fugit din cantonamente. Conform spuselor sale, Cristi Borcea, fostul patron al lui Dinamo, știa ce se întâmplă.

Cristea: ”A fost bine la Dinamo”

Fără nicio reținere, fostul jucător de fotbal a mărturisit că, pe vremea cânt activa la Dinamo, a fugit nu doar o dată, ci de două ori din cantonamente. Deși au fost și perioade mai dificile, ca atunci când ”câinii roșii” nu au reușit atunci să se califice la Champions League, Adrian Cristea spune că ”a fost bine la Dinamo”.

”Cel mai cumplit moment a fost dezamăgirea cu Lazio când nu am reușit să ne calificăm. A fost bine la Dinamo, bine, au fost perioade și perioade. Dezamăgitor a fost atunci când puteam să ne calificăm în Champions League. (…)

Am fugit de vreo două ori din cantonament. Probabil că Borcea știa. Nu știu, s-a întâmplat la un meci amical în Franța. Încă o dată am mai ieșit de la Săftica un pic, m-am plimbat pe lângă”, a mărturisit Adrian Cristea, în podcastul Anamariei Prodan.

Adrian Cristea și-a început cariera fotbalistică la Iași, debutând în echipa principală a Politehnicii în sezonul 2002 – 2003. A rămas la club până în 2004, atunci când a fost transferat la Dinamo.

Urmăriți Playsport.ro și pe