Problema pe care au încercat să o ascundă la Survivor: „Am ținut să nu fie observată treaba”! Ce s-a întâmplat în spatele camerelor de filmat

Andrei Alexandra 28.05.2023, 11:53

Concursul Survivor România 2023 s-a încheiat pe 24 mai, iar marele câștigător al ediției a fost Dan Ursa. Acesta i-a învins pe Andrei Krișan și Carmen Grebenișan. Alexandra Ciomag a fost eliminată din show-ul de la Pro TV cu o zi înainte de Marea Finală. Ea a vorbit abia acum despre problema pe care a încercat să o ascundă cât timp a stat în Republica Dominicană.

Alexandra Ciomag, detalii despre experiența Survivor România

Alexandra Ciomag a părăsit competiția Survivor România într-un moment destul de dificil. Concurenta era cu un pas în marea finală, dar ceilalți concurenți s-au dovedit a fi mai buni decât ea. În orice caz, fosta războinică a câștigat bani frumoși în cele 19 săptămâni petrecute în concurs.

Alexandra și-a crescut popularitatea de când a participat la Survivor România 2023. Fanii au fost curioși să afle detalii din spatele camerelor de luat vederi, așa că au luat-o la întrebări pe fosta concurentă.

Ce i s-a întâmplat în Dominicană

Tânăra în vârstă de numai douăzeci de ani a recunoscut că s-a ales cu o problemă, pe care a încercat să o ascundă. Ea le-a povestit celor care îi urmăresc activitatea în mediul online că a avut parte de un incident, în timp ce se afla încă în competiție. Manechinul a ținut ascuns acest lucru până acum.

De la prea mult cocos mi-am spart dintele, dar voi ajunge în țară și această problemă se va repara. Am ținut să nu fie observată treaba, dar n-are cum…Până la urmă e ceva normal, asta înseamnă să fii un supraviețuitor, indiferent de situație nu te lași. Nu m-am lăsat, cu toate că eu țin foarte mult la dantura mea, mi se pare că zâmbetul mă definește.”, a mai spus Alexandra, conform Pro TV.

Mulți au fost curioși să afle care a fost alimentul pe care l-a mâncat Alexandra Ciomag după ce a fost dată afară de la Survivor România 2023.

Prima dată, după ce am ieșit din competiție, am mâncat brownie. Nu mai mâncasem ceva dulce de foarte mult timp. Mi s-a cam luat de cocos, să fiu sinceră. Am mâncat mult prea mult cocos în această competiție.”, a explicat ea.

Cu toate că nu a ajuns în etapa finală, Alexandra Ciomag a primit, după 19 de săptămâni la Survivor România, o sumă mare de bani. Potrivit presei mondene, războinicii sunt recompensați cu câte 1.000 de euro pe săptămână. Așadar, Alexandra a primit 19.000 de euro, după 19 săptămâni petrecute în jungla din Dominicană.

Urmăriți Playsport.ro și pe