Probleme de sănătate pentru fiul lui Laurențiu Reghecampf! Mama copilului a dezvăluit totul: „A tremurat toată seara și a plâns încontinuu”

Ștefănescu Dragoș 30.09.2022, 08:50
Probleme de sănătate pentru fiul lui Laurențiu Reghecampf! Mama copilului a dezvăluit totul: „A tremurat toată seara și a plâns încontinuu”

În urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost în centrul unui scandal fără precedent. Cei doi au avut un conflict verbal care a degenerat într-unul fizic. Întregul incident a ajuns în atenția poliției care a deschis imediat două dosare pentru violență în familie. Din păcate, acest incident violent și-a pus amprenta și pe fiul celor doi, Bebeto. Anamaria a povestit că cel mic este extrem de speriat, plânge și nu mai vrea să iasă din casă.

Bebeto, traumatizat după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. ”Copilul tremură încontinuu”

În urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost protagoniștii uui incident uluitor. Mai exact, cei doi foști soți au avut un conflict verbal în fața casei din Snagov. Discuția a degenerat însă rapid iar cei doi s-au luat la bătaie. Întreaga ascenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zona repectivă. Ulterior, Anamaria și Laurențiu au mers la sediul poliției din Snagov pentru a depune plângeri. Poliția a deschis două dosare penale pentru violență în familie, totul urmând a se clarifica în instanță.

Din păcate, întregul incident l-a afectat  foarte mult pe Bebeto, copilul pe care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf îl au împreună. Cel mic este traumatizat de acest eveniment uluitor, după cum a dezvăluit chiar mama lui. Copilul a plâns încontinuu și nu a mai vrut să iasă din casă de rușine.

Bebeto a văzut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară şi nu se poate opri din plâns. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la şcoală, în faţa colegilor şi în faţa întregii ţări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de ruşine că tatăl lui i-a bătut mama, este traumatizat.

Mai mult, copilul a fost ameninţat că va fi luat pe sus şi dus cu forţa acasă la Corina Caciuc. Copilul este pur şi simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima căsnicie se repetă în cazul copilului din a doua căsnicie”, a declarat Anamaria Prodan pentru Realitatea.

De la ce a pornit scandalul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf

Conflictul dintre cei doi ar fi izbucnit după ce Anamaria Prodan a aflat că la botezul fiului cel mic al antrenorului vor participa mai mulți prieteni comuni. Așadar, impresara a decis să le scrie acestora și să-l denigreze pe fostul ei partener. În mesajele transmise Anamaria ar fi aruncat mai multe cuvinte urâte la adresa antrenorului lui Neftchi Baku.

Ulterior, Anamaria Prodan ar fi trimis un filmuleț către conducătorii clubului la care activează Laurențiu Reghecampf. În imagini se vede cum antrenorul a tras-o de păr, a lovit-o și a trântit-o la pământ în seara de vineri.