Propunere indecentă primită de Elena Chiriac în timpul Survivor România: „Până la urmă am dormit lângă el”

Giosanu Catinca / 05.07.2022, 08:52
Propunere indecentă primită de Elena Chiriac în timpul Survivor România: „Până la urmă am dormit lângă el”

Elena Chiriac a făcut noi dezvăluiri despre experiența de la ”Survivor România” 2022. Este vorba despre neregulile comise la show-ul din Republica Dominicană. Ce propunere indecentă i s-a făcut.

Dezvăluirea făcută de Elena Chiriac în cadrul unei emisiuni tv

Multipla campioană națională la taekwondo WTF, Elena Chiriac, a fost invitata lui Cătălin Măruță, la provocarea sosurilor picante. Tânăra a ales să nu mănânce picant, răspunzând sincer la toate cele trei întrebări formulate de redacția emisiunii de la PRO TV.

Fosta concurentă de la Survivor România a spus că Emil Rengle i-ar fi făcut avansuri, în timp ce era în Republica Dominicană.

Emil Rengle mi-a făcut avansuri. Au fost momente în care a avut o tentativă de a se apropia de mine. M-a chemat să dorm lângă el în baracă. M-a invitat să dorm la el în baracă și i-am spus că fac asta doar dacă câștigă un punct pentru mine. A câștigat și am dormit cu el, am vorbit cu el despre pisica mea de la Londra, Casandra.”, a povestit Elena Chiriac la PRO TV.

”A existat o neînțelegere la capitolul ăsta”

Luptătoarea de taekwondo l-a caracterizat pe fostul ei coleg ca fiind un ,,bârfitor”, iar despre Andreea Tonciu a spus că este ”certăreață” și ,,dramatică”.

Din punct de vedere amoros, tânăra a recunoscut că îl preferă pe Alex Delea, în locul lui TJ Miles.

Pe cine ai alege dintre Alex Delea, TJ Miles și Ionuț Popa, pentru o relație?”, a fost întrebarea primită de Elena Chiriac la ”Sosurile Iuți”.

”Nu ne-am pupat”

Faimoasa sportivă a vorbit și despre Cucu, de la Noaptea Târziu. Vedeta a comentat zvonurile potrivit cărora ea și cântărețul ar fi fost împreună. Sportiva a explicat că a fost vorba doar despre o glumă și că între ei nu mai există nimic.

Inexistentă, neînțelegere… (n.r. – așa a definit legătura ei cu Cucu). Cred că a existat o neînțelegere la capitolul ăsta, mai ales că eu eram în Survivor.

S-a înțeles greșit. Vreau să spun că noi suntem în continuare prieteni. Noi am fost prieteni. Am fost la Untold împreună. Nu ne-am pupat. (…)

A fost doar o glumiță pe care oamenii au luat-o prea în serios. Anna Lesko a pus mâna pe mine, Cucu n-a făcut-o.”, a adăugat Elena Chiriac.