Propunere-șoc pentru Reghe de la Anamaria Prodan. E de necrezut așa ceva!

Moldoveanu Camelia / 22.10.2021, 08:55
Propunere-șoc pentru Reghe de la Anamaria Prodan. E de necrezut așa ceva!

Anamaria Prodan a luat foc după ce a auzit ce intenție are Gigi Becali. Scandalul divorțului de Laurențiu Reghecampf capătă proporții inimaginabile. Impresara îl acuză pe finanțatorul FCSB că face de râs numele lui Dumnezeu. Mai mult, și-a anunțat prezența la botezul copilului noului cuplu Reghe – Corina.

Gigi Becali, atac dur de Anamaria Prodan: „Nașul Gigi Becali?”

În urmă cu ceva timp, Gigi Becali a declarat că este dispus să-l cunune pe Laurențiu Reghecampf dacă are de gând să se recăsătorească după divorțul de Anamaria Prodan. După ce antrenorul CSU Craiova a anunțat că a depus deja actele, impresara iese la atac. Aceasta nu concepe ca Gigi Becali să-i fie naș încă soțului ei.

Nașul Gigi Becali? Să mă anunțat când e nunta ca să vin și eu. Să-mi spuneți când anunță oficial Gigi că e naș, ca să-l felicit în felul meu unic. Orice naş își are nașul. Gigi face de râs numele lui Dumnezeu și al lui Iisus.

Pentru el, să faci rău, să bârfești și să râzi de toți, ca lașul, pe la spate, sunt motive de a merge mai departe. Ne pierdem timpul.”, a spus Anamaria Prodan, potrivit viva.ro.

„Numai în fața camerelor TV să aruncăm cu banii”

Atacul impresarei la adresa lui Gigi Becali a continuat. Anamaria Prodan susține că finanțatorul FCSB nu-i este prieten soțului ei și că se preface a fi un bun creștin. Mai mult, ea a spus că latifundiarul din Piera împrăștie bani doar în fața camerelor, lăsând de înțeles că nu este așa generos pe cât vrea să pară.

Gigi, prieten cu Reghe? Păi, îl umilea pe la TV, îl numea trădător. Îi jignea nevasta la TV! I-a distrus imaginea și munca de o viață. Vorbea gura fără el, ca de obicei. De amante, cadouri, investiţii etc… Poate să fie Reghe prieten cu așa specimen?

Poate Reghe să fie prieten cu așa cineva? În primul rând trebuie să cunoști și să respecți noțiunea de prietenie ca să te numești un bun creștin și un bun om. Numai în fața camerelor TV să aruncăm cu banii….. Ăla e circ ieftin! Cât despre credință?! Nu are habar!”, a mai spus Ana pentru aceeași sursă.

Anamaria Prodan vrea să-i boteze copilul lui Reghe

Și asta nu e tot. Anamaria Prodan este hotărâtă să fie nașa copilului lui Laurențiu Reghecampf. Cu toate că a spus-o mai mult pentru că nu credea în posibilitatea ca amanta soțului ei să fie gravidă, ulterior impresara a admis că ar fi vorba despre o sarcină în prima lună.

Păi poate sunt prea frumoasă și prea mare. Nu mai promovați nonvalori. Dacă e gravidă, eu cu Thiess suntem nași. Dacă se adeveresc, păi divorțez eu. Nu trebuie să divorțeze nimeni de mine. Nu l-am văzut. Omul vrea să fie campion. Bebe nu l-a văzut, e supărat că nu l-a văzut acum. Acum 10 minute a vorbit cu el ultima oară, îmi zicea că pe mine și pe Adi ne iubește. Eu cu Adi nu știm. Noi nu divorțăm” a spus Anamaria Prodan în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV.