ProTv schimbă programul Survivor 2023. Domnul Dan a făcut anunțul oficial despre show-ul din Dominicană

Iosif Pintilie 30.01.2023, 12:50
ProTv schimbă programul Survivor 2023. Domnul Dan a făcut anunțul oficial despre show-ul din Dominicană

Decizie importantă luată de PRO TV. Postul de pe Pache Protopopescu a decis să schimbe programul de transmitere al celui mai urmărit show al trustului: Survivor.

Survivor, program schimbat

Începând de ieri, fanii Survivor au putut viziona edițiile emisiunii cu o zi mai devreme. Mai exact, showul se va vedea pe Voyo cu o zi mai devreme, pentru abonații serviciului de streaming.

Cu alte cuvinte, edițiile de luni, marți și miercuri ale emisiunii vor putea fi urmărite începând de dumicică, pentru cei ce dețin un abonament. Nu este o noutate, această practică fiind aplicată de PRO TV pentru toate serialele marcă proprie, dar și pentru fazele înregistrate, adică fazele care nu sunt transmise LIVE, de la emisiuni precum ”Românii au Talent” ori ”Vocea României”.

Prețul unui abonament Voyo este de 4 euro lunar. Spre comparație, serviciul similar al brandului rival, Antena Play, are un preț lunar dublu, de 8 euro.

Alte servicii de streaming populare în România sunt Disney Plus, cu un preț de 6 euro lunar, HBO Max, cu un tarif de 5 euro lunar, ori Netflix, cu un tarif ce variază între 8 și 12 euro lunar.

De ce a plecat ”Gheboasă” de la Survivor?

Cu siguranță, personajul cel mai popular ce a ajuns la Survivor a fost trapperul Gheboasă, cel care, în ultimul an, a devenit, dintr-un copil cu ambiții din Târgoviște în unul dintre cei mai ascultați artiști de pe scena hip-hop din România.

Acesta a stat doar o săptămână în Republica Domiciană, fiind descalificat după ce a avut o ieșire nervoasă în care a cerut să fie lăsat să plece acasă.

El și-a explicat gestul, spunând că a fost o greșeală să plece la Survivor, deoarece el se afla în cel mai bun moment al carierei sale.

„Am fugit din emisiune. Eu știam că dacă după emisiune, după consiliu, mă trimiteau iar în junglă, nu puteam să mă duc iar în junglă. Păi, nu mâncam nimic, frate. Stăteam pe acolo pe jos și nu mâncam nimic.

Erau acolo păianjeni. Mamă, m-a mușcat un păianjen de ureche, dar m-a stors doctora aia. Uite ce perciuni am, zici că sunt Elvis Presley. Foarte greu cu insectele alea acolo, cu mediul ăla de-a acolo”, a povestit Gheboasă pe TikTok, conform cancan.ro.

Lista Faimoșilor

Emil Gabriel ”Gheboasă” Gavriș – eliminat

Maria Constantin – eliminat

Sebastian Dobrincu – eliminat

Vica Blochina

Remus Boroiu

Ada Dumitru

Kamara Ghedi

Carmen Grebenișan

Ionuț Iftimoaie

Vlad Munteanu ”Doc”

Bianca Patrichi

Ștefania Stănilă

Lista războinicilor

Daria Chiper – eliminat

Marcela Maria Lungu – eliminat

Razvan Danciu – eliminat

Cipriana Codruța Began

Alin Chirila

Alexandra Giorgiana Ciomag

Andrei Krișan

Andreea Moromete

Robert Moscalu

Andrei Neagu

Alexandra Porkolab

Darius Dan Ursa

Liciana Vagneti

Urmăriți Playsport.ro și pe