Răducioiu a divorțat de soție și se iubește cu fosta nevasta a unui condamnat pentru corupție. În trecut, el a cucerit un fost model celebru direct în stradă. GALERIE FOTO

Alex Matei 26.03.2023, 11:53

 

Florin Răducioiu a fost unul dintre cei mai mari atacanți ai România. A avut lipici la gol, dar și la femei.

Fostul atacant al naționalei a fost căsătorit timp 23 de ani cu Astrid, alături de care are doi copii. Cei doi au hotărât de comun acord să divorțeze. Până să o cunoască pe soția sa, Răducioiul a fost cucerit de Janine Ștefan, fosta consoartă a lui Adrian Sârbu.

 

Mă îndrăgostisem până peste cap de Janine, un fotomodel celebru al acelor ani. Adevărul e că am abordat-o pe Janine direct de pe stradă, în zona bulevardului Dacia. Am greşit şi nu l-am ascultat atunci nici pe Giovanni Becali. Mi-a spus de zeci de ori să renunţ la Janine, dar n-am făcut-o decât foarte târziu. Despărţirea s-a petrecut într-un fel foarte dur, a spus fostul fotbalist într-un interviu pentru gsp în 2014.

Cine este noua iubită a lui Răducioiu

Acum, Răducioiu trăiește o altă poveste de dragoste. Fotbalistul are o relație cu Andreea Albăstroiu, fosta soție al lui Marian Zlotea, condamnat pentru corupție la 8 ani de închisoare și fugit în altă țară.  Fostul atacant și iubita sa s-au cunoscut la Milano. Femeia a lăsat un post călduț în diplomația română pentru a se muta la București împreună cu Răducioiu, conform prosport.

 

Florin Răducioiu a jucat în cele mai importante campionate ale Europei: Italia, Anglia, Spania, Franța și Germania. Are 21 de goluri în 40 de meciuri pentru echipa națională.

 

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe