Ramona Olaru s-a iubit cu fotbalistul parior, iar acum trăiește o poveste de dragoste cu un milionar. Tânărul este mai mic cu 9 ani decât ea

Radu Bordei 27.03.2023, 17:36

Ramona Olaru a devenit una din cele mai râvnite din showbizz, mai ales după ce frumoasa blondă s-a despărțit de Cătălin Cazacu. Vestea proastă pentru admiratori este că starleta și-a găsit deja fericirea în brațele altui milionar.

Ramona Olaru nu a suferit mult după Cătălin Cazacu. Cine a cucerit-o pe asistenta TV

Deși este considerată una din cele mai sexy apariții de pe micile ecrane din România, Ramona nu a fost foarte norocoasă în dragoste. Mariajul cu Bogdan Olaru a eșuat și nici relațiile ulterioare nu i-au adus fericirea mult așteptată. Blondina a încercat mai mulți bărbați printre care și fotbalistul de Liga 1 anchetat că ar fi jucat la pariuri, înainte de a se opri la Cătălin Cazacu. Cu fostul pilot de motociclism, Ramona a avut o relație serioasă și chiar se vorbea de căsătorie și de copii. Deși au avut o legătură plină de scântei, se părea că cei doi formează o pereche strânsă și nimic nu îi va despărți. A fost doar o iluzie și până la urmă și acestă relație s-a destrămat iar asistenta de la Răzvan și Dani a intrat din nou „în piață”.  Nu a durat mult până când a dat lovitura, după ce în scenă a intrat Mircea Babagianu.

Tânărul de 25 de ani, cu 9 ani mai tânăr ca Ramona, este fiul lui Gheorghe Babagianu, fostul șef de Cabinet al Prefecturii Ialomița. Și conform colegilor de la Cancan.ro, acesta ar fi bărbatul care i-a furat din nou inima vedetei.

Bărbatul deține un magazin de haine, Killem Clothing Line și trăiește într-un lux absolut. Se laudă cu un bolid de peste 100.000 de euro, dar și o colecție de bijuterii, haine și accesorii care ar face gelos orice milionar. De aceea noul iubit al blondei nu ratează niciun moment să îi ofere acesteia tot ce își dorește și să o răsfețe cu cele mai scumpe daruri.

Cei doi s-ar fi cunoscut după ce Marian ar fi abordat-o pe vedeta TV pentru a-i promova brandul. Relația profesională s-a transformat repede într-una personală și cei doi nu își mai ascund pasiunea unul față de celălalt. Au și ieșit împreună, în club și, deși erau înconjurați de prieteni, nu s-au stăpânit deloc. Au dansat doar împreună și s-au sărutat pătimaș pe ring. Ramona lăsase de înțeles în ultimul timp că este în relație cu un bărbat misterios, că a trecut peste despărțirea de Cătălin Cazacu. Iar acum s-a aflat și identitatea acestuia.

Cătălin Cazacu, la brațul unei alte bombe sexy

Nici fostul ei iubit nu a stat cu mâinile în sân. După ce asistenta tv a dat de înţeles că are o nouă relaţie, nici fostul ei partener nu a vrut să se lase mai prejos. Prezentator al unei emisiuni matinale la Antena Stars, Cazacu a cedat frumuseţii uneia dintre fetele din echipa postului tv. Eliza este cea care i-a sucit minţile, anunță gsp.ro. Şi l-a făcut să se gândească tot mai puţin la trecutul nu foarte îndepărtat.

Cătălin Cazacu este cunoscut şi în lumea mondenă a Capitalei graţie relaţiilor celebre pe care le-a avut cu vedete precum Denisa Tănase sau Brigitte Pastramă.

Urmăriți Playsport.ro și pe